Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken in Hengelo: 5 x nieuwe vacatures

Door Majorie Nijbroek 11 augustus 2019

Zoek jij een toffe baan of ben je toe aan nieuwe uitdaging?  Bekijk deze vacatures dan eens. Wie weet maak jij binnenkort kennis met je nieuwe collega’s.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bedrijfsleider

Movie Unlimited Hengelo

Bij Movie Unlimited Hengelo (voorheen Cinema Hengelo) is plek voor een bedrijfsleider (m/v). Het is een fulltime functie. Je bent gastheer/gastvrouw voor de bioscoopgasten, stuurt het team van medewerkers aan en houdt je ook bezig met de inkoop en marketingactiviteiten. Interesse? Lees hier meer over de functie.


Meer over Movie Unlimited Hengelo ontdekken?

Movie Unlimited Hengelo bioscopen

Op aanvraag

Beekstraat 41, Hengelo

Bekijk meer:bioscopen

Gastvrouw/heer

Basic Fit zoekt een flexibel inzetbare, parttime gastheer/-vrouw. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de clubleden. Je verricht receptiediensten, helpt de leden met inschrijvingen en helpt mee om de club schoon te houden. Solliciteren kan op deze pagina.


Meer over Basic Fit ontdekken?

Basic Fit sportscholen

Geopend07:00 - 22:30

Lansinkesweg 2, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

Beveiliging

foto: SA-INT Security

SA-INT Security verricht beveiligingswerkzaamheden. De organisatie wil het team uitbreiden en zoekt mannen/vrouwen die graag voor de veiligheid van anderen willen zorgen tijdens feestjes en uitgaansnachten. Stuur je cv + foto naar [email protected] als jou dit wel wat lijkt. Ook als je niet het juiste diploma hebt, zijn er mogelijkheden.

Logistiek medewerker

seats and sofas

Seats and Sofas zoekt een logistiek medewerker. Samen met het complete team uit jouw winkel ben je verantwoordelijk voor de presentatie en onderhoud van de winkel en een goede organisatie en uitstraling van het magazijn.  Via het sollicitatieformulier kun je laten weten dat je interesse hebt in deze functie.


Meer over Seats and Sofas ontdekken?

Seats and Sofas woonwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Wegtersweg 82, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Horecatoppers

Zie jij jezelf wel werken achter de bar of in de bediening van het theatercafé van Schouwburg Hengelo? Komt dan goed uit, want Boenders Catering (dat de exploitatie van het theatercafé per 1 augustus heeft overgenomen) zoekt horecatoppers voor het theatercafé. Ook is er plek voor keukenhulpen en afwassers. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected]

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.