Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacaturelijstje! Deze bedrijven in Hengelo zijn op zoek naar personeel

Door Miranda Nijland 29 november 2020

Ben jij op zoek naar werk in Hengelo? Blader dan snel door dit lijstje, want misschien zit jouw toekomstige werkgever er wel tussen.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bezorgers

Bella Italia in Hengelo is per direct op zoek naar meerdere bezorgers voor op de e-bike en in de auto’s. Heb je interesse? Je kunt een bericht sturen naar de Facebooksite van Bella Italia.

Leerkracht

Ben jij opgeleid als leerkracht en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? De Anninksschool in Hengelo zoekt een leerkracht. Lees er hier meer over!

Intensivist

De vakgroep Intensive Care van het ZGT is wegens vertrek van een college op zoek naar een intensivist. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en wil je je samen met de verpleegkundigen inzetten voor uitmuntende patiëntenzorg? Lees dan hier meer over deze vacature.

Coördinerend thuisbegeleider

Help jij anderen graag bij het verbeteren van de thuissituatie? Werk je graag met mensen uit andere culturen, meer specifiek met jeugd met een Arabische achtergrond? Dan is de vacature van coördinerend thuisbegeleider Arabisch-talig misschien wel iets voor jou. Hier kun je meer lezen!

Administratief coördinator

Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek (VOTA) is voor het Bataafs Lyceum en Montessori College Twente op zoek naar een initiatiefrijke, betrouwbare en creatieve administratief coördinator. Hier kun je meer lezen!

Docent doktersassistent

Wil jij aan de slag als docent? Bij het ROC van Twente zijn ze op zoek naar een docent doktersassistent. Hier kun je meer lezen!

Creatieveling voor mediaredactie

foto: Zwiep fietsen

Zwiep Fietsen is opz oek naar een creatieveling die zelf iets heeft met fietsen en Zwiep kan helpen om de zaak nog beter in beeld te brengen. In deze functie mag je onder meer gaan werken aan de nieuwsbrief, website, facebook, advertenties en actie. Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Parttime servicemedewerkers

Ben je nog op zoek naar een bijbaantje? Movie Unlimited is op zoek naar parttime servicemedewerkers. Ben jij minimaal 2 doordeweekse dagen oproepbaar en beschikbaar tijdens vakanties en feestdagen? Hier kun je solliciteren

Meer vacatures?

Bron: Giphy
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.