Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Solliciteren maar! 5 x nieuwe vacatures in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 18 augustus 2019

Wij speurden voor jullie weer naar leuke nieuwe banen in Hengelo. Onze zoektocht heeft deze vacatures opgeleverd. Succes met solliciteren!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker

Prénatal op Het Plein heeft plaats voor een parttime verkoopmedewerker. Meer over de functie lees je hier met onderaan het bericht een sollicitatiebutton.


Meer over Prénatal Hengelo ontdekken?

Prénatal Hengelo speciaalzaken

Gesloten10:00 - 21:00

Het Plein 60, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

Winkelmedewerker

Ook Xenos Hengelo zoekt een verkoopmedewerker. Je vindt het filiaal in Winkelcentrum Thiemsbrug. Het is een parttime functie. Wat je zoal gaat doen, lees je in deze vacaturetekst.


Meer over Xenos ontdekken?

Xenos cadeauwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Thiemsbrug 25, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels

Crew voor ballonvaarten

Je ziet in deze tijd van het jaar regelmatig luchtballonnen. Lijkt het jou super om deel uit te maken van de crew die deze ballonvaarten verzorgt? Dit is je kans. Rien Jorg Promotions wil het team versterken met enkele crewleden. Meer weten? Hier lees je de volledige vacature.

Gastheer/gastvrouw

Zoek je werk in de horeca? Intenzo is op zoek naar een fulltime gastheer/gastvrouw en verder naar medewerkers voor de bediening, in de keuken en voor schoonmaak. Stuur een bericht via Facebook of mail naar [email protected]


Meer over Intenzo Hengelo ontdekken?

Intenzo Hengelo italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Enschedesestraat 7, Hengelo

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Medewerker Klantenservice

Word jij de nieuwe medewerker Klantenservice van de Belastingdienst?  Enkele van je taken: je staat klanten telefonisch, per mail of per chat te woord en verwerkt binnenkomende orders. Solliciteren doe je via deze link.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.