Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe week, nieuwe banen: 7 x verse vacatures in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 4 november 2018

We hebben weer wat nieuwe vacatures verzameld. Deze werkgevers zijn op zoek naar personeel. Staat er een vacature in dit lijstje die matcht met jouw interesses?

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Werken in de mode

Posted by Saluti Mode on Tuesday, 30 October 2018

 

Ben je helemaal thuis in mode en zijn termen als klantgericht en enthousiast op jou van toepassing? Dan is de vacature die Saluti Mode heeft uitstaan misschien iets voor jou. Het is een job voor 10 uur in de week. Je kunt je cv met foto mailen naar [email protected] of langsbrengen in de winkel als je interesse hebt.


Meer over Saluti Mode ontdekken?

Saluti Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Brinkstraat 10, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Aan de slag bij Hanos

vacatures
foto: Hanos Hengelo

Hanos opent in het voorjaar een nieuwe vestiging in Hengelo. Deze horecagroothandel zoekt nog heel wat nieuwe mensen. Een kleine greep uit het aanbod van vacatures: medewerker kaas/zuivel, chauffeur, chef en medewerker AGF en medewerkers food en non food. Een overzicht van alle vacatures bij Hanos Hengelo vind je hier.

Foto’s maken bij Vios

Foto: Vios Hengelo

Is fotograferen jouw passie en lukt het jou ook prima om de mooiste momenten van de nacht vast te leggen? Reageer dan vooral op de vacature voor fotograaf bij discotheek Vios. Je moet wel elke zaterdagnacht beschikbaar zijn en zelf een camera en flitser hebben. Mail je portfolio + cv naar [email protected]


Meer over Vios Hengelo ontdekken?

Vios Hengelo discotheken

Vandaag gesloten

Beekstraat 10, Hengelo

Bekijk meer:discotheken

ADL-assistent

Ben jij op zoek naar een baan van betekenis? Wil jij graag met en vóór mensen werken? Fokus zoekt voor de locaties in Hengelo ADL-assistenten voor 65 uur per maand (gemiddeld 15 uur per week). Als ADL-assistent ben jij het hart van Fokus. Je verleent assistentie bij cliënten met een fysieke beperking. Je krijgt een scholingscontract van één jaar met uitzicht op een vast contract. Voor deze job moet je lichamelijk fit zijn en beschikken over een goed inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Meer over deze vacature lees je hier.

Achter de kassa

vacatures


Meer over Karwei ontdekken?

Karwei bouwmarkten

Geopend09:00 - 21:00

Enschedesestraat 127, Hengelo

Bekijk meer:bouwmarkten

Post(stukken) sorteren

DHL Hengelo

Bij dit bijbaantje bij DHL Hengelo kun je meteen beginnen. Je gaat post en poststukken sorteren. Het gaat om de volgende uren: 14.30 tot 16.30/17.00 uur. Er zijn ook nog plekken beschikbaar voor de nacht (03.15 tot 08.00 uur) en de avond (16.00 tot 23.30 uur). Geïnteresseerd en wil je gelijk beginnen? Bel of whatsapp met Jaimy Nijland, tel. 06-82678155. Een mail sturen kan ook: [email protected]

Adviseren en afrekenen

🍀DEEL🍀TAG🍀DEEL🍀TAG🍀DEEL🍀TAG🍀Onze lieve Nienke gaat ons verlaten. Nu zijn wij met spoed opzoek naar een nieuwe…

Posted by Primera Slangenbeek in Hengelo on Tuesday, 30 October 2018

 

Bij Primera is een plekje vrij voor een enthousiaste collega voor de zaterdagen en in de vakanties. Je adviseert klanten, rekent af aan de kassa en helpt bij het netjes houden van de winkel. Als je dit wel wat lijkt, stuur dan je gegevens en motivatie middels een pb’tje op de Primera Slangenbeek Facebookpagina.


Meer over Primera Slangenbeek ontdekken?

Primera Slangenbeek cadeauwinkels

Gesloten08:30 - 18:00

Straatsburg 8, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.