Werk in Hengelo: 9 x deze bedrijven hebben je nodig!

Door Majorie Nijbroek 21 april 2019

Elke zondag plaatsen wij een lijstje met de nieuwe vacatures in onze stad. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, of ga je nog naar school en lijkt het je fijn om de komende maanden wat bij te verdienen? Kijk dan even hieronder of er wat voor je bij zit!

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Mr. Sushi

mr. sushi

Bij Mr. Sushi zijn ze dringend op zoek naar kassa- en keukenmedewerkers (vanaf 16 jaar) en fiets-, scooter-, en autobezorgers (vanaf 15, 16 en 18 jaar). Ben jij klantvriendelijk en lijkt dit jou iets? Mail dan naar [email protected], bel naar 053- 206 88 18/ 074- 349 17 61 of ga er gewoon even langs.


Meer over Mr Sushi Hengelo ontdekken?

Mr Sushi Hengelo sushi restaurants

Gesloten16:00 - 21:45

Drienerstraat 75, Hengelo

Bekijk meer:sushi restaurants

PassaParola Pizzaria

pizza
foto: Pixabay

PassaParola zoekt mensen die aan de slag willen als bezorger. Je kan kiezen hoeveel avonden per week je wil werken, en je kan zowel op de fiets als met de auto bezorgen. Leuke extra: als werknemer kan je gratis met de menukaart mee-eten. Stuur een mailtje naar [email protected] om te solliciteren.

Jan Krul Caravans & Outdoor

foto: Facebook Jan Krul Caravans & Outdoor

Ben jij goed in het bijhouden van websites en marketing? Dan past deze vacature misschien goed bij jou. De kampeerwinkel Jan Krul Caravans & Outdoor zoekt iemand die 4 tot 20 uur per week de zaak online kan bijstaan, en ook zorg kan dragen voor de websites van een paar andere shops. Je zorgt dat de site’s up to date zijn en plaatst berichten op de bijbehorende Facebook- en Instagramkanalen. Ook schrijf je nieuwsbrieven en bedenk je campagnes. Het is belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft en als je een beetje kan photoshoppen is dat een voordeel. Stuur je sollicitatiebrief met je CV naar [email protected]

Nettotank

foto: Facebook Nettotank

Bij Nettotank zijn ze op zoek naar een zelfstandige servicemedewerker voor een aantal uren per week. Jij voert onderhoud uit aan het tankstation en aan de selfwashboxen. Ben jij dit? Stuur dan jou CV en motivatiebrief naar [email protected] of vul het formulier op de website in. 

Mercedes-Benz

foto: Website Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benz zoeken ze een een fulltime medewerker Werkplaatsplanning. Ben jij klantgericht, commercieel, en kan je goed werken onder stress? Jij gaat zorgen voor een goede planning van de werkplaatsen en onderhoudt daarbij het contact met de klanten. Ook handel je commerciële acties af en geef je advies. Het is ook belangrijk dat je affiniteit met de (auto)techniek hebt. Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met Tanja Bonsel via 074 29 00 955, en je sollicitatie kun je mailen naar [email protected]

Keus Schoonmaak

foto: Facebook Keus Schoonmaak

Bij Keus Schoonmaak zoeken ze met spoed een schoonmaakmedewerker voor een locatie in Hengelo. Als jij beschikbaar bent vanaf week 17 tot week 30 (dagelijks van 07:00-09:00 en 15:30-17:30) en interesse hebt, vul dan dit sollicitatieformulier in. 

De Waarbeek

De Waarbeek
foto: De Waarbeek

Ben jij 16 jaar of ouder en kan je goed met kinderen omgaan? Dan zijn ze bij De Waarbeek op zoek naar jou. Je gaat werken in de horeca of bij de attracties, en je bent beschikbaar in de weekenden, op feestdagen en in de schoolvakanties. Je kan je CV en motivatie mailen naar [email protected]


Meer over Familiepretpark De Waarbeek ontdekken?

Familiepretpark De Waarbeek entertainment

Geopend10:00 - 17:00

Twekkelerweg 327, Hengelo

Bekijk meer:entertainment

Kippie

foto: Facebook Kippie

Kun jij goed met klanten omgaan? Bij Kippie zoeken ze voor 20 uur per week een winkelmedewerk(st)er. Om te solliciteren kun je een je motivatie en CV mailen ([email protected]) óf je gaat er gewoon even langs.


Meer over Kippie Hengelo ontdekken?

Kippie Hengelo chinese restaurants

Geopend09:00 - 18:00

Christiaan Langefeldstraat 30, Hengelo

Bekijk meer:chinese restaurants

Gastro Fabrique

foto: Facebook Gastro Fabrique

Nog even die reis in zomer bij elkaar verdienen? Op 1 mei opent Gastro Fabrique, een pop-up-restaurant in Hazemeyer. Het is open op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Je gaat een viergangen-menu serveren en enige ervaring in de bediening of de keuken is gewenst. Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan hier.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.