Jobalert: deze Hengelose zaken zijn op zoek naar personeel

Door Majorie Nijbroek 17 maart 2019

Elke zondag nemen we een lijstje met nieuwe Hengelose vacatures mee op indebuurt. Hoe lekker is het om in tien minuten op je werk te kunnen zijn?

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Het Broekenhuis

Broekenhuis

Bij Het Broekenhuis kun je aan de slag als verkoper/verkoopster. Het is een parttime functie voor ongeveer 12 uur in de week, die uren maak je voornamelijk op koopavonden en in het weekend. Ben jij die verkoopkanjer die graag wat extra’s doet voor de klant? Mail je brief met cv naar [email protected] of stuur ‘m naar Texton Fashion B.V., Koehorstmaat 11, 7561 BM Deurningen


Meer over Het Broekenhuis ontdekken?

Het Broekenhuis kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Wemenstraat 11-13, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Stoker Schilderwerken

Bij Stoker zijn ze op zoek naar een allround schilder met ervaring, voor een fulltime functie. Je moet ook kunnen behangen en omgaan met glasvlies en glasschade. Kun je daarnaast ook netjes met klanten omgaan? Stuur dan jouw cv met motivatie naar [email protected]

Bar Simoon

Bar Simoon

Zie jij jezelf wel werken in de horeca, ben je sociaal en staat klantvriendelijkheid bij jou op de eerste plaats? Stuur dan een mailtje naar Simone Franken, zij zoekt nieuwe collega’s die op verschillende dagen/dagdelen willen werken bij Bar Simoon. Interesse? Stuur een pb’tje of een mailtje naar [email protected] of stuur een pb’tje.


Meer over Bar Simoon ontdekken?

Bar Simoon bars

Vandaag gesloten

Pastoriestraat 31, Hengelo

Bekijk meer:bars

Inhuis

vacature

Heb je rijbewijs B, ben je klantvriendelijk en sterk genoeg om meubels bij de klant af te leveren? Dan is Inhuis op zoek naar jou. Deze woonwinkel zoekt een chauffeur/bezorger. Je bezorgt door heel Nederland. Het is een functie voor 40 uur in de week. Mail je cv met motivatie naar [email protected] als je wilt solliciteren.


Meer over Inhuis ontdekken?

Inhuis woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Wegtersweg 14-6, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

De Echte Bakker Gerard

Ben jij die enthousiaste, spontane, klantvriendelijke winkelmedewerkster die op zaterdag aan de slag gaat bij De Echte Bakker Gerard? Mail je cv naar [email protected] of breng hem langs in de bakkerij in Winkelcentrum Groot Driene.


Meer over Gerard De Echte Bakker ontdekken?

Gerard De Echte Bakker bakkers

Nu gesloten08:00 - 18:00

Willem de Merodestraat 84, Hengelo

Bekijk meer:bakkers

Good Fellows

Good Fellows

Café Good Fellows is dringend op zoek naar barkeepers voor de vrijdag- en zaterdagavond/-nacht. Nog geen 18 jaar? Dan kun je helaas niet reageren. Ben je dat wel en is dit dé bijbaan voor jou, bel dan met 074-2590333 of stuur een berichtje via Facebook.


Meer over Good Fellows ontdekken?

Good Fellows cafés

Vandaag gesloten

Willemstraat 29, Hengelo

Bekijk meer:cafés

Wiggers Borduur

foto: Facebook Wiggers Borduur

Lijkt het jou leuk om een computergestuurde borduurmachine te bedienen?  Wiggers Borduur zoekt een productiemedewerkster. Je krijgt een opleiding bij het bedrijf en er wordt van je gevraagd dat je goed Nederlands spreekt en een sterke zelfstandige werker bent. Het gaat om een deeltijdfuntie. Past dit bij jou? Stuur dan een mail naar [email protected]


Meer over Wiggers Borduur BV ontdekken?

Wiggers Borduur BV kledingwinkels

Nu gesloten08:00 - 17:00

Zaagstraat 1-11, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.