indebuurt Hengelo zoekt een freelancer, iets voor jou?

Door Majorie Nijbroek 20 maart 2019

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Hengelo zijn op zoek naar freelancers. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Hengeloërs. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Hengelo blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes, inspirerende interviews met Hengeloërs en weekendtips. De redactie van indebuurt zit in de bibliotheek aan de Beursstraat.

Wat mag je schrijven?

Berichten voor onze site (interviews en nieuwsberichten) die je verrijkt met beeldmateriaal. Uiteraard allemaal in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Je moet wel goed kunnen schrijven en van slechte grappen houden.

Dit zit er in voor jou

Je krijgt een plekkie op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in/met een tof team.

Onze ideale freelance-collega

  • heeft relevante ervaring op het gebied van online;
  • beheerst het geschreven Nederlands zeer goed;
  • is woonachtig in de regio Overijssel of heeft affiniteit met dit gebied
  • is geïnteresseerd in het maken van regionale verhalen.

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand op naar [email protected]. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

vacature

Jobalert: deze Hengelose zaken zijn op zoek naar personeel

Elke zondag nemen we een lijstje met nieuwe Hengelose vacatures mee op indebuurt. Hoe lekker is het ...

Meer over

Werken

adv.