Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo lang mogelijk snoozen: 7 x vacatures dichtbij huis in Hengelo

Door Miranda Nijland 24 november 2019

Op zoek naar een (bij)baan in je eigen stad zodat je ’s ochtends nog lekker lang kan snoozen? We helpen je op weg en zetten zeven leuke vacatures in Hengelo op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerkers Plus

Beeld: PLUS Oelerweg

PLUS Oelrweg is op zoek naar enthousiaste medewerkers die het team op de zaterdag komen versterken. Ben jij op zoek naar een bijbaantje? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]


Meer over PLUS Hengelo ontdekken?

PLUS Hengelo supermarkten

Geopend10:00 - 18:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Collega’s De Twee Wezen

Foto: Facebook De Twee Wezen

De Twee Wezen is op zoek naar medewerkers voor de bediening. Ben je op zoek naar een uitdagende vaste-, bij-, of vakantiebaan in de horeca? Hier kun je je gegevens achterlaten, maar je kunt ook solliciteren bij ’t Pleintje of Rootie Tootie.De Twee Wezen is ook een leerbedrijf voor alle verschillende horeca opleidingen, zowel BOL als BBL. Er wordt gezocht naar mensen voor de schoonmaak, koks, afwassers en mensen voor de bediening en achter de bar voor zowel de Rootie-Tootie, ’t Pleintje als De Twee Wezen.


Meer over Grand Café De Twee Wezen ontdekken?

Grand Café De Twee Wezen restaurants en horeca

Geopend11:00 - 04:00

Burgemeester Jansenplein 23-25, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Roostermaker

Foto: CT Storkcollege

Scholengroep Carmel Hengelo C. T. Stork College is per 1 december op zoek naar een roostermaker. Het gaat om een baan met een functieomvang van 0,8 – 1,0 fte, in eerste instantie voor dit schooljaar maar met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer informatie over deze functie? Klik dan hier.

P&O-adviseur Gemeente

Foto: Gemeente Hengelo

De gemeente Hengelo is op zoek naar een P&O-adviseur voor 32-36 uur per week. Je ondersteunt en adviseert de leidinggevenden van afdelingen over de volle breedte van het P&O werkveld, zoals onder meer duurzame inzetbaarheid, (re)organisatie- en formatievraagstukken, werving & selectie, functioneringstrajecten en rechtspositionele aangelegenheden. Stuur uiterlijk 1 december je sollicitatie en laat in je sollicitatie weten waarom jij vindt dat je de juiste persoon bent voor deze functie. Hier vind je meer informatie.

Apothekersassistent ZGT

ZGT Hengelo

Het ZGT in Hengelo is op zoek naar een apothekersassistent voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week. Hier vind je meer informatie.

Verkoopster Ter Stal Mode

Foto: Facebook Ter Stal Mode

Voor het filiaal in de Hengelose Es is Ter Stal Mode op zoek naar een verkoopster voor 15 tot 20 uur per week. Ben jij behulpzaam, flexibel en klantgericht? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou. Hier vind je meer informatie.

Medewerker receptie ZGT

Beeld: ZGT Hengelo

ZGT Hengelo is voor de receptie op zoek naar een medewerker. Ben jij proactief, gastvrij, representatief en communicatief vaardig? Dan is dit misschien wel een mooie bijbaan voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Meer vacatures?

Giphy

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek, we hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.