Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 9 x leuke vacatures in Hengelo

Door Miranda Nijland 2 februari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in onze stad? We helpen je op weg en zetten negen leuke vacatures in Hengelo op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bijbaan Groenteman Eddy Weegink

Foto: Facebook Eddy Weegink

Ben je op zoek naar een bijbaan waar je blij van wordt? Groenteman Eddy Weegink in Winkelcentrum Hasselo kan voor de zaterdagen en vakanties wel wat hulp gebruiken. Interesse? Stuur hem een DM via Facebook of kom langs in de winkel voor meer informatie.


Meer over Eddy Weegink Uw Groenteman ontdekken?

Eddy Weegink Uw Groenteman groenteboeren

Gesloten08:30 - 18:00

Christiaan Langefeldstraat 38, Hengelo

Bekijk meer:groenteboeren

Verkoopmedewerker Plentyparts

Plentyparts in Hengelo is op zoek naar een verkoopmedewerker voor in ieder geval de zaterdag. Wat er van je wordt verwacht? Je vindt het leuk om met mensen om te gaan, bent spontaan en assertief, hebt enige technische aanleg en interesse in de producten. Ze hebben een contract voor minimaal 7 uur per week voor je klaarliggen. Je houdt je bezig met het te woord staan van klanten en denkt met hen mee in de zoektocht naar een passende oplossing in de vorm van een van de producten. Als je in de gelegenheid bent om in bijvoorbeeld in vakantie- periodes extra dagen te werken, is die mogelijkheid aanwezig. Een zekere basiskennis van de artikelen in het assortiment is gewenst. Goede sociale en communicatieve vaardigheden staan bovenaan. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een CV en begeleidende motivatie. Deze kun je in de winkel inleveren, of mailen naar [email protected]

Bij Tycho en Herma ga je zelden zonder oplossing de deur uit

Ze vindt het elke dag opnieuw een uitdaging om voor elk probleem een oplossing te zoeken. "Niks is t...

Meer over Plentyparts Hengelo ontdekken?

Plentyparts Hengelo winkelen

Gesloten10:00 - 18:00

Marskant12, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

Winkelmedewerker Keurslagerij Koekenberg

Foto: Facebook Keurslagerij Koekenberg

Keurslagerij Koekenberg is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste medewerker m-v voor 32 uur per week. Ervaring is niet noodzakelijk, betrokkenheid wel. Sollicitatie: [email protected] of kom even langs in de winkel.


Meer over Keurslagerij Koekenberg ontdekken?

Keurslagerij Koekenberg slagers

Gesloten08:30 - 18:00

Deurningerstraat 102, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Event fotograaf

Evenso Photobooths is op zoek naar een event fotograaf (ZZP/oproepbasis) Wil jij steeds vooruit, bruis je van de ideeën en heb je je fotografie diploma op zak? Dan ben je geknipt voor Evenso Photobooths! Wat je gaat doen? Festival-, bruiloft- en eventgasten fotograferen. Meedenken tijdens thema/concept-ontwikkelingen. Fotografie m.b.t. de Caravan Photobooths, Green Screen en Inflatable Photobooth. Lijkt je dit wat? Stuur je CV met een te gekke foto van jezelf naar [email protected]


Meer over Evenementenorganisatie Evenso ontdekken?

Evenementenorganisatie Evenso entertainment

Op aanvraag

Hamerstraat 10, Hengelo

Bekijk meer:entertainment

Opruimhulp bibliotheek

foto: Bibliotheek Hengelo

Bibliotheek Hengelo zoekt op korte termijn een enthousiaste opruimhulp van 15-16 jaar. Ben jij beschikbaar op woensdagavond (17.30 – 19.00 uur) én op zaterdag (14.30 – 16.00 uur)? Meld je dan aan! Hier vind je meer informatie.


Meer over Bibliotheek Beursstraat ontdekken?

Bibliotheek Beursstraat bibliotheken

Geopend09:00 - 20:00

Beursstraat 34, Hengelo

Bekijk meer:bibliotheken

Ervaren gastheer/gastvrouw

Foto: Facebook Lab26

Lab26 is op zoek naar een ervaren gastheer/gastvrouw. Bij PassaParola staan wij op verschillende locaties én in ons restaurant Lab26 in Hengelo klaar om gasten met de authentieke Italiaanse keuken kennis te laten maken. Denk hierbij aan o.a. Napolitaanse pizza, pasta, antipasti, dolce (dessert) en nog meer. Met onze ambitieuze groeiplannen zoeken wij een nieuwe collega die kan zorgen voor onze gasten bij Lab26. Er wordt gezocht naar een persoon met verantwoordelijkheidsgevoel, gastvrij een teamplayer en flexibel. Ze bieden: vriendelijke werktijden, 4 dagen in de week geopend, fulltime/parttime mogelijk, salaris boven cao. Voor meer informatie, bel naar: 0626521576 of kom langs bij de Drienerstraat 24.


Meer over Lab26 ontdekken?

Lab26 pizzeria's

Vandaag gesloten

Drienerstraat 26, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's

Tweede chauffeur

Foto: Facebook Harrie Arendsen

Voor de klantentaxi van Volvo Harrie Arendsen in Hengelo zijn ze op zoek naar een tweede chauffeur, zodat jullie elkaar in de werkweek kunnen afwisselen. Je bent verantwoordelijk voor een heel belangrijke (en kosteloze) service van Harrie Arendsen; wanneer de Volvo van de klant tijdelijk bij een van jouw collega’s op de brug staat in de werkplaats, breng of haal jij onze klant van/naar huis, kantoor of een afspraak. De eerste chauffeur (m) is reeds aangenomen. Vanwege de samenstelling van het team, kijken ze bij dit bedrijf uit naar vrouwelijke sollicitanten! Hier vind je meer informatie.

Thuisin Bunte

Beeld: Facebook Thuisin Bunte

Word jij de nieuwe collega bij interieurzaak Thuisin Bunte aan de Sloetsweg? Ben jij creatief, zelfstandig en weet je van aanpakken? En wil je de volledige vrijheid om de winkel met regelmaat te stylen en heb je ervaring in een soort gelijke winkel! Stuur dan jouw CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Sjors Bunte

Regisseur Jeugd & Gezin

Foto: Facebook Gemeente Hengelo

Bij het team Jeugd & Gezin is een vacature ontstaan voor een regisseur Jeugd en Gezin. Je kunt uiterlijk tot 5 februari 2020 solliciteren op deze vacature. Hier vind je meer informatie

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.