5 x leuke vacatures: solliciteren maar!

Door Miranda Nijland 6 december 2017

Baan zoekt sollicitant! Er zijn ontzettend veel leuke vacatures in Hengelo. Dus, ben jij op zoek naar een (bij)baantje? Solliciteren maar!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Werken bij Umami

Foto: Facebook Umami Hengelo

Restaurant Umami in Hengelo is op zoek naar oproepkrachten in de bediening om het team te versterken! Je kunt een sollicitatie sturen naar: [email protected] of bellen naar: 074-2919290.

Umami restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:00

Deldenerstraat 24, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Tussen de kaas en delicatessen

Foto: Facebook Meesterkaas

Meesterkaas is een jonge onderneming in kaas en delicatessen. Voor de winkel in Winkelcentrum Slangenbeek is Meesterkaas op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 tot 16 uur (zaterdag en overige uren in overleg) en verkoopmedewerker (m/v) op oproepbasis. Misschien zit er iets voor jou bij? Solliciteren kun je hier

Meesterkaas kaaswinkels

nu gesloten08:30 - 17:00

Straatsburg 32, Hengelo

Bekijk meer:kaaswinkels

Weekendhulp bij Miss Etam

Foto; Facebook Miss Etam

Ben je op zoek naar een bijbaan in de mode? Draai je je hand niet om voor een drukke verkoopdag? Misschien ben jij wel degene die Miss Etam Hengelo zoekt.  Je staat graag klanten te woord en je assisteert en adviseert waar nodig (6 uur per week)

Klik hier om te solliciteren 

Miss Etam kledingwinkels

nu gesloten09:30 - 17:00

Nieuwstraat 39, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Visitekaartje van Xenos

Foto: Facebook Xenos Hengelo

Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien en het netjes en op orde houden van het filiaal. Je werkzaamheden vinden op doordeweekse dagen (overdag en in de avond) en in het weekend plaats. Je bent minimaal 13 uur per week beschikbaar. Klik hier als dit iets voor je is en je wil solliciteren

Xenos cadeauwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Thiemsbrug 25, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels

Deel uitmaken van het ‘Zeeman-team’

Foto: Zeeman.nl

Zoek je nog een baan voor ongeveer 24 uur per week in Hengelo? Zeeman is op zoek naar een verkoopmedewerker. Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk. In de winkel kun je meer informatie vragen over de vacature. Solliciteer op deze functie.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken