Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[Video] Vernieuwde modezaak in centrum Hengelo opent zondag

Door Majorie Nijbroek 14 september 2019

We hebben je een tijdje terug al laten weten dat de modezaak die op de hoek van de Wemenstraat/Kloosterhof zit flink gaat uitbreiden, ook met (betaalbare) damesmode. En tada.. zondag opent de vernieuwde en vergrote modezaak.

Afgelopen week is er proefgedraaid en kreeg je op aankopen een under construction korting. Nu is de zaak klaar voor de opening. Zondag gaat het gebeuren. We hebben alvast een kijkje genomen in de vernieuwde modezaak van de eigenaren Ruud Bittink en Rick Quinten.

Bij een nieuwe start hoort in dit geval een nieuwe naam. De kledingzaak in het pand waar voorheen Nano Interieur zit, gaat De Modebar heten.

Meer mannenmode

In het linkergedeelte (aan de kant van Winkelcentrum Thiemsbrug) vind je sinds enkele maanden de mannenmode van Jack & Jones. Dat blijft zo. Wel is de collectie uitgebreid. De kleding van Jack & Jones Original komt erbij en ook kleding voor tieners die uit de grootste kindermaten zijn gegroeid.

Damesmode

En mooi nieuws: de rest van het 500 vierkante meter grote pand is vanaf nu ook in gebruik. Daar vind je dameskleding van Pieces en Jacqueline de Yong. Dit nieuwe gedeelte heeft een eigen ingang aan de Wemenstraat. Je kunt trouwens wel door de hele zaak lopen; het is één grote modezaak.

Tekst gaat verder onder de video!

Opening

Vanaf komende zondag 15 september is De Modebar 7 dagen in de week geopend. Het openingsfeest is op een later moment. Daarvoor kun je alvast de datum zondag 13 oktober noteren!

Lees ook:

model voor een dag

Modespektakel Hengelo: 5 redenen waarom je erbij moet zijn

Zo’n leuk feestje, dat wil je echt niet missen! Komende zondag wordt het Modespektakel weer gehouden...
Jack & Jones

Deze modezaak in het centrum gaat flink uitbreiden (ook met damesmode)

Sinds enkele maanden vind je Jack & Jones in het pand op de hoek van de Wemenstraat/Kloosterhof. De ...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.