Rennen naar Tasche Mode: fikse korting op kids- en teensafdeling

Aangeboden door Tasche Mode 21 juni 2019

De zon is weer volop aan het schijnen, de zomer is nu echt begonnen. En misschien is het voor jou ook al bijna weer vakantie. Natuurlijk mogen een paar leuke zomeritems niet ontbreken in jouw koffer. Heb je nog wat extra zomerkleding nodig voor je kinderen? Bij Tasche Mode geldt vanaf vandaag totale leegverkoop van de teensafdeling: hele zomercollectie 70% en restanten 80%.

Een goed idee om nog even snel naar binnen te lopen bij Tasche, dachten wij. Op de Teens afdeling (maat 128 tot en met 176) geldt nu een korting van 70 procent op de gehele collectie en restanten 80 procent. En wacht niet te lang met shoppen: de laatste verkoopdag van de teens afdeling is alweer zondag 30 juni.

Mannen, nog even geduld

We lieten je al eerder weten dat de teens-afdeling plaats maakt voor de nieuwe mannenafdeling. Binnenkort begint de verbouwing hiervoor. De kids/teens afdeling gaat op de schop en wordt omgebouwd tot een afdeling van 200 vierkant meter met stoere mannenmode. Bovendien krijgt een groot deel van de winkel een nieuwe look.  Nog even geduld dus en dan kunnen de mannen ook bij Tasche Mode leuke mode shoppen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tasche Mode. Meer over Tasche Mode ontdekken?

Tasche Mode kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Enschedesestraat 10-12, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

Hallo mannen, jullie kunnen straks ook lekker shoppen bij Tasche Mode

Tasche Mode gaat dit jaar verbouwen. En dames, we hebben mooi nieuws. Jullie mannen hoeven straks ni...

adv.