Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Røllesmølle breidt uit met een Lunsjkafé en kadoshop

Door Majorie Nijbroek 18 november 2020

We schreven onlangs al dat Røllesmølle flink gaat uitbreiden. De broodjes en koffiebar zat daarom de afgelopen weken dicht. Maar niet lang meer, eind deze week heropent als eerste de take-away.

Sinds half oktober zit de horecazaak aan Thiemsbrug dicht. De afgelopen weken is er veel werk verzet. Het naastgelegen pand waar tot half juli Foto Center Grabosch zat, is bij aan de broodjes en koffiebar getrokken. Via een doorbraak zijn beide panden met elkaar verbonden. Røllesmølle heeft er zo 50 vierkante meter winkel bijgekregen.

Streekproducten

De huidige zaak is opnieuw ingericht en aangekleed en heeft nu nog meer een Scandinavische uitstraling. Dit gedeelte blijft take-away waar je je versgemaakte broodje of kopje koffie bestelt. Nieuw is de uitbreiding met home made salades en diverse yoghurts. Verder gaat Røllesmølle zich meer richten op biologische en streekproducten. Zo komen de vleeswaren van slagerij De Feijter en het brood van het Twents Broodhoes in het assortiment. Daarnaast kun je er nu ook terecht voor glutenvrije producten en koop je er de eigengemaakte pesto, tonijnsalade en andere producten die je op je broodje kunt bestellen.

Lunsjkafé

In het nieuwe gedeelte, waar tot enkele maanden geleden de fotozaak zat, komt een Lunsjkafé met ongeveer twintig zitplaatsen, uiteraard coronaproof. Ook zie je hier straks een speciale kinderhoek voor de kleintjes. Verder komt in de uitbouw een kadoshop. Hier tref je hoofdzakelijk Scandinavische lekkernijen en cadeautjes aan. Zo koop je er bijvoorbeeld spulletjes die je kunt gebruiken bij het koken.

Raoul en Lihilde hebben ook geïnvesteerd in een nieuwe toiletgroep en een geheel nieuw luchtverversingssysteem.

Heropening

Op vrijdag 20 november om 9.00 uur heropent Røllesmølle de deuren voor take-away en bezorging. Het Lunsjkafé en de kadoshop gaan naar verwachting op 1 december open.

Lees ook:

chocoladeletter met puntjes

Dankzij bakker Gustaf heeft Özcan Akyol nu zijn chocoladeletter Ö, met de puntjes

Een chocoladeletter A, S of Z in je schoen. Niemand kijkt er raar van op. Maar wat als jouw voornaam...

Gooi wat in mijn schoentje: 9 x hier shop je leuke schoencadeautjes in Hengelo

De Sint is al bijna weer in ons land en dat betekent dat we onze schoen mogen zetten. Natuurlijk zij...

Terugblik! Deze zaken gingen open (of dicht) in Hengelo in oktober 2020

Zijn er afgelopen maand nieuwe zaken geopend in Hengelo? Zijn er bedrijven verhuisd of winkels (hela...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.