Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn en betaalbaar een bedrijfsfeest houden doe je hier

Aangeboden door Paviljoen de Ontmoeting 31 oktober 2019

December is – wat ons betreft – een van de fijnste maanden van het jaar. Lichtjes, de feestdagen vieren met familie en vrienden en natuurlijk gezellig borrelen. Dat laatste kun je in Hengelo op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! Wij van indebuurt tippen Paviljoen De Ontmoeting. Wat ons betreft de perfecte locatie voor een oudejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie (met collega’s), maar ook voor andere knallende bedrijfsfeesten en wel om deze redenen:

Elke borrel wordt een feestje

Het wintergevoel op je bedrijfsfeest tijdens de feestdagen: kerstmis en oud en nieuw lijken misschien nog ver weg maar voor je het weet gaan de borrels en feestjes weer van start. Bij Paviljoen De Ontmoeting denken ze graag met je mee om een borrel of feest zo persoonlijk mogelijk te maken. “Wij maken van elke borrel een feestje voor jou en je collega’s!”, benadrukt Daniëlle Gelhever van De Ontmoeting.

Grote groepen

Handig, bij Paviljoen De Ontmoeting kun je prima een feestje houden voor grote groepen. “We ontvangen groepen vanaf 20 tot maximaal 200 personen”, vertelt Daniëlle. Wat er allemaal mogelijk is? “Denk aan verschillende arrangementen waaronder een winter barbecue, stamppotbuffetten  en een warm of koud buffet.”

Keuze uit twee locaties

De Ontmoeting biedt twee locaties aan voor bedrijfsfeesten van 20 tot en met 200 personen, bij het Paviljoen en bij het Hazemeijer complex. Wil je meer hier meer informatie over? Neem dan contact op via: [email protected] of tussen 10.00 en 18.00 uur via telefoon: 06-23892853. Of maak hier een afspraak.

Ons winterterras is klaar.Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uurzaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uurM.u.v. feesten en partijen

Posted by Paviljoen de Ontmoeting on Saturday, 7 October 2017


Meer over Paviljoen de Ontmoeting ontdekken?

Paviljoen de Ontmoeting restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Prins Bernhardplantsoen 1, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.