Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ook non-food kramen vanaf 2 mei weer op de markt

Door Miranda Nijland 1 mei 2020

Ben je al gewend aan de nieuwe indeling van de Hengelose warenmarkt? Het kan zijn dat je zaterdag 2 mei even weer moet zoeken naar je favoriete kramen, want vanaf zaterdag vind je ook weer non-food kramen op de markt.

Mis jij de sokken van Ben Geelink of de kraam van Zengerink al een tijdje? Dan hebben we goed nieuws voor je. Tot op heden was het als tijdelijke maatregel alleen toegestaan om voedingsmiddelen te verkopen op de zaterdag- en woensdagmarkt in Hengelo.

Vanaf zaterdag 2 mei vind je ook weer non-food op de Hengelose warenmarkt. Je hebt vast al gezien dat de markt nu op twee plekken is: een deel op het Marktplein en een deel aan de Enschedesestraat. Voor de marktondernemers met non-food die er zaterdag weer staan, wordt opnieuw ruimte gecreëerd.

Gerichte aankopen

De coronamaatregelen gelden nog steeds: hou 1,5 meter afstand en neem eten mee naar huis. Het Hengelose college vraagt dan ook om daar rekening mee te houden. Blijf niet te lang in de stad en bezoek de markt alleen voor gerichte aankopen.

Lees ook:

Tijdelijke maatregel: zaterdag twee kleine warenmarkten in Hengelo

 De Veiligheidsregio Twente heeft een noodverordening vastgesteld voor de warenmarkten. Dat heeft ge...

adv.