Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We stellen de ondernemers van winkelcentrum Groot Driene aan je voor

Door Miranda Nijland 13 september 2019

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van Winkelcentrum Groot Driene. Even een lekker visje kopen bij de vishandel, een bloemetje voor op de vaas of een mooie jurk voor dat feestje zaterdag. De komende maanden zetten we op indebuurt Hengelo de ondernemers in dit winkelcentrum in de spotlights. Allemaal vakmensen met passie voor de zaak. In deze bijdrage nemen we een kijkje bij Keurslagerij Leurink.

Misschien kun jij je het nog wel herinneren: lange tijd zat in winkelcentrum Klein Driene aan de Josef Haydnlaan heel wat jaren Keurslagerij Leurink. Inmiddels is de winkel alweer 14 jaar gevestigd in winkelcentrum Groot Driene. Je kunt er terecht voor eerlijke en ambachtelijke producten en hoe lekker: deze maken ze bijna allemaal zelf!

Eigenaren Charles en Christel Leurink werken elke dag met veel passie en plezier aan hun producten. “Het is hard werken, maar wel heel mooi werk”, vertelt Charles. Wat ze het allerleukste vinden aan hun werk? “Het maken van de maaltijden en vlug klaar producten”, vertelt Christel en de specials (een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit) “En met verse ingrediënten mooie ambachtelijke producten maken”, vult Charles haar aan. “Onze producten zijn al sinds 1961 puur natuur, zonder toevoegingen.”

Streekgebonden

Welke producten we het dan over hebben? Wij noemen er een paar: puur rundvlees, streekgebonden producten, verschillende worstensoorten, maaltijden (luxe vlugklaar), hapjesschotels, buffetten, vleeswaren en schepsalades.

Maar je kunt er ook terecht voor barbeque- en gourmetproducten, boerderij kip, grillproducten en verse maaltijden. En nu de R weer in de maand is, zijn ze bij Leurink alweer druk bezig geweest in de worstmakerij. Misschien wel een ideetje voor deze week: heerlijke baklever- en bakbloedworst, ook in handige plakjes. Loopt het water je al in de mond?

Bijna 60 jaar

De ouders van Charles, Annie en Piet, begonnen in 1961 met de slagerij aan de Josef Haydnlaan. Charles nam de zaak in 1991 over. “Inmiddels kunnen we over 2 jaar alweer het 60-jarig bestaan vieren”, vertelt Charles. Hij werkte van jongs af aan al mee in de slagerij van zijn ouders. Daar leerde hij van zijn vader onder meer dat je altijd moet zorgen voor kwaliteit en gaf moeder Annie hem mee dat je altijd aandacht moet hebben voor je klanten.

Recepten

Weet je nog niet wat je dit weekend op tafel wil toveren? Op de website van Keurslagerij Leurink vind je lekkere recepten. Zo kun je misschien nog wat inspiratie op doen!


Meer over Keurslagerij Leurink ontdekken?

Keurslagerij Leurink slagers

Geopend08:30 - 18:00

Willem de Merodestraat 76, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

We stellen de ondernemers van Groot Driene aan je voor (6)

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van...

adv.