We stellen de ondernemers van Winkelcentrum Groot Driene aan je voor (3)

Aangeboden door Winkelcentrum Groot Driene 11 januari 2019

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van Winkelcentrum Groot Driene. Even een lekker visje kopen bij de vishandel, een lekker flesje wijn bij Gall & Gall of een leuke outfit bij Ter Stal Mode. De komende maanden zetten we op indebuurt Hengelo de ondernemers in dit winkelcentrum in de spotlights. Allemaal vakmensen met passie voor de zaak. In deze derde bijdrage nemen we een kijkje bij Marion van Gall & Gall en en bij Angelique van Ter Stal Familiemode.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Angelique: ‘Ik hoor geregeld complete levensverhalen’

Anqelique Paalman is inmiddels alweer bijna 3 jaar filiaalmanager van Ter Stal Familiemode in Groot Driene. Eerder werkte ze vele jaren bij Ter Stal in winkelcentrum Hasselo. Volgens Angelique heeft de winkel in Groot Driene heel veel vaste klanten. “Ik ken inmiddels heel veel gezichten. Veel mensen komen hier geregeld even binnen om te kijken of er nog wat voor hun tussen zit.” Ook Angelique’s moeder en tante werkten in het verleden bij de textielketen met zijn oorsprong in Almelo. Ze verkopen onder meer kleding, schoenen, accessoires, nachtmode en ondermode voor dames, heren en kids! “Het allerleukste vind ik de omgang met  de klanten. En het sfeertje in dit winkelcentrum. Klanten vertellen me vaak heel veel, ik hoor geregeld complete levensverhalen. Dat vind ik erg bijzonder en maakt het werk ook extra leuk”, vertelt ze. Behalve Angelique heeft Ter Stal Familiemode in Groot Driene nog 3 medewerkers.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Groot Driene. Meer over Winkelcentrum Groot Driene ontdekken?

Winkelcentrum Groot Driene boodschappen

Willem de Merodestraat, Hengelo

Bekijk meer:boodschappen

‘Klanten adviseren vind ik het allerleukste’

Marion Oude Hergelink runt sinds een half jaar de winkel van Gall & Gall in winkelcentrum Groot Driene. Marion had in het verleden een eigen zaak in Almelo met onder meer brood en snoep. Daarna werkte ze bij meerdere winkels van Gall & Gall, sinds een half jaar is ze filiaalleider van de winkel in Groot Driene. “Dit werk is echt mijn passie, vertelt Marion.”Klanten adviseren vind ik het leukste aan mijn werk. Bijvoorbeeld als ze een cadeau zoeken.” De slijterij bestaat al meer dan 130 jaar in Nederland. Je kunt er terecht voor heel veel soorten wijn, bier en sterke drank. Wat Marion zelf het liefste drinkt? “Een wijntje”, lacht ze. “Maar in het winterseizoen vind ik af en toe een likeurtje ook wel lekker.”

Lees ook:

We stellen de ondernemers van Winkelcentrum Groot Driene aan je voor (2)

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van...

We stellen de ondernemers van Winkelcentrum Groot Driene aan je voor

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.