Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Tycho en Herma ga je zelden zonder oplossing de deur uit

Aangeboden door Plentyparts Hengelo 17 januari 2020

Ze vindt het elke dag opnieuw een uitdaging om voor elk probleem een oplossing te zoeken. “Niks is te gek”, vertelt Herma Kuikhoven. Herma en haar man Tycho runnen sinds 4 jaar Plentyparts aan de Marskant.

“We noemen ons niet voor niets specialist in oplossingen”, vertelt Herma. “Als je hier als klant komt met een vraag, ga je zelden zonder oplossing de deur uit. Of we dragen een oplossing aan waar jij misschien nog niet aan gedacht hebt. En hebben we een onderdeel niet? Dan bestellen we het voor je. Zo proberen we je zo goed mogelijk te helpen.”

Eigen zaak

Tycho werkt al een groot deel van zijn leven bij Plentyparts, eerder werkte hij in de Almelose vestiging. Toen 4 jaar geleden werd gezocht naar nieuwe eigenaren voor het filiaal in Hengelo, pakten Herma en Tycho deze kans. “Ik kom helemaal niet uit deze sector”, vertelt Herma. “Ik werkte eerst bij de Dierenbescherming. Maar het ondernemen zit wel in mij en daardoor durfde ik deze stap wel te nemen. Tycho weet echt alles: hij weet precies waar welk onderdeeltje voor is en waar het ligt. Ik ben minder in de winkel, maar regel juist weer meer op de achtergrond.”

Tekst gaat verder onder de foto

Voor Tycho en Herma en hun medewerkers is het contact met de klant erg belangrijk. “Toen onze dochter geboren werd, heb ik zoveel leuke kaartjes en reacties van klanten gehad. Mensen leefden mee. Heel bijzonder. Met name onze oudste dochter is opgegroeid met de winkel.”

Reparaties

Waarvoor je ook alweer bij Plentyparts terecht kan? Voor heel veel onderdelen en accessoires voor je fiets, auto, computer en printer, stofzuigers, witgoed en meer. Ze hebben maar liefst meer dan 10.000 onderdelen en accessoires! En is je kleine apparaat of stofzuiger kapot? Bij Plentyparts repareren ze ook kleine apparaten, vervangen ze horlogebatterijen en hebben ze een sleutelservice.

Tekst gaat verder onder de foto

Plannen voor bezorgservice

Herma denkt erover om dit jaar eventueel een bezorgservice op te zetten.” Onze overbuurvrouw is onlangs verhuisd naar een appartement. Toen ze daar eenmaal woonde vroeg ze ons nog of we wilden helpen haar radio in te stellen. We merken wel vaker dat ouderen een beetje hulp met onderdelen erg prettig vinden. Het zou daarom mooi zijn als we een bezorgservice hebben waarmee we juist ook de ouderen kunnen ondersteunen.” Herma heeft hiervoor al een bakfiets. Ze hoopt dat ze de plannen hiervoor nog dit jaar kan realiseren.


Meer over Plentyparts Hengelo ontdekken?

Plentyparts Hengelo winkelen

Geopend09:00 - 21:00

Marskant12, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

adv.