Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij stellen de ondernemers van winkelcentrum Groot Driene aan je voor (+modeshow)

Aangeboden door Winkelcentrum Groot Driene 15 maart 2019

Hoe fijn is het dat je al je boodschappen in één bezoek mee kan nemen. Dat is het grote voordeel van Winkelcentrum Groot Driene. Even een lekker visje kopen bij de vishandel, een bloemetje voor op de vaas of een mooie jurk voor dat feestje zaterdag. De komende maanden zetten we op indebuurt Hengelo de ondernemers in dit winkelcentrum in de spotlights. Allemaal vakmensen met passie voor de zaak. In deze vierde bijdrage nemen we een kijkje bij Ria Stegge van Stegge Mode en Sikri Ak van Schoenmakerij Ak en vertellen we je alles over de modeshow vrijdag 22 maart.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Ria Stegge: ‘Je loopt hier altijd goed de winkel uit’

Vrouwen en mode, het is als een perfecte match bij Stegge Mode in Winkelcentrum Groot Driene. Van trendy musthaves tot stijlsvolle basics. Voor ieder seizoen en elke gelegenheid. Stegge Mode is een superleuke winkel met damesmode van mooie merken waaronder Helena Hart, DreamStar, Donna Dura en Dolce Vita voor de wat jongere doelgroep en Gerry Weber casual en edition, Habella, Robell, en Setter voor de wat oudere klant. Benieuwd naar deze leuke items? Je kunt de nieuwste voorjaars- en zomermode zien op de catwalk tijdens de modeshow op vrijdag 22 maart in het winkelcentrum (swipe verder voor alle informatie hierover!)

Deskundig advies is bij Stegge Mode de kracht van de winkel. Eigenaresse Ria Stegge runt de zaak alweer heel wat jaren en neemt alle tijd voor de klanten en geeft ze deskundig advies. “Onze kleding wordt met zorg geselecteerd door mensen die hun vak verstaan. Je loopt hier altijd goed de winkel uit.” Want zo ziet Ria je graag, stralend en met een glimlach op je gezicht. “Het is immers de mode die de vrouw nog mooier maakt.”

Vrijdag 22 maart grandioze modeshow in winkelcentrum GROOT DRIENE

Posted by STEGGE MODE on Monday, 11 March 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Groot Driene. Meer over Winkelcentrum Groot Driene ontdekken?

Winkelcentrum Groot Driene boodschappen

Willem de Merodestraat, Hengelo

Bekijk meer:boodschappen

Sikri: ‘Ik vind dit vak steeds leuker worden’

Hakjes van je schoenen versleten? Of wil je de kasten thuis eens flink opruimen en heb je nog kleren voor de stomerij? Bij Schoenmakerij Ak in winkelcentrum Groot Driene vind je maar liefst 6 verschillenden diensten onder 1 dak: schoenmakerij, naamplatenservice, sleutelservice, kledingreparatie, horloge(s) batterijen en een stomerij! Maar ook voor onderhoudsproducten voor lederwaren, tassen, een lederen bankstel of je leren jas kun je bij Sikri terecht.

Sikri nam de schoenmakerij in Groot Driene in 2016 over van Marcel Scholten. “Ik liep altijd al wel rond met het idee om een eigen zaak te runnen, maar dat stelde ik steeds uit. In 2016 besloot ik de stap te wagen.” Sikri volgde cursussen en werd opgeleid door de vorige eigenaar van de schoenmakerij: Marcel. “Ik vond het gelijk al een heel mooi vak en het wordt alleen maar leuker.”

‘Dag schoenmaker, hallo schoenmakertje van Groot Driene’. Zo wordt Sikri Ak nu geregeld aangesproken in het winkelcentrum. Hij verwacht dat hij in de toekomst drukker is met de sleutelservice dan met de schoenmakerij. “Dat is mijn voorgevoel, mensen gooien toch steeds makkelijker kapotte schoenen weg. En juist naar de sleutelservice komt steeds meer vraag.”

Modeshow op giga-catwalk in het winkelcentrum

Benieuwd naar de voorjaars- en zomermode van 2019? Neem dan een kijkje bij de modeshows van de winkeliers in Winkelcentrum Groot Driene. Op een rode loper van maar liefst 125 meter tonen vrijdag 22 maart mannequins en dressman de voorjaars- en zomermode. Je kunt die dag vier keer terecht bij een modeshow. De kleding komt van Modehuis Sterenborg, Stegge Mode en Ter Stal. Etos verzorgt de make-up en Fabulous Hairstudio doet de kapsels. “De mannequins en dressman komen uit de buurt: op de catwalk lopen onze eigen klanten. Heel herkenbaar voor de mensen die hier in het winkelcentrum komen”, vertelt Ria Stegge, eigenaar van Stegge Mode en één van de organisatoren van het modespektakel. “Op de catwalk zijn heel veel mooie kleuren te zien, waaronder knalrood, knalgroen, geel en wit. De modezaken in Groot Driene beiden veel variatie op modegebied, dat willen we graag onder de aandacht van het publiek brengen.”

Foto: Wim van der Geest Fotografie

En er is meer. Vrijdag en zaterdag wordt bij meerdere zaken in het winkelcentrum een ballonactie gehouden, je kunt een ballon prikken en weet dan welke prijs of korting je hebt gewonnen. Ria Stegge: “We bieden het publiek dat in het winkelcentrum komt winkelen een leuk evenement aan. We willen ook het winkelcentrum zelf op de kaart zetten: een bloeiend winkelcentrum met een gevarieerd en compleet aanbod aan winkels, waaronder ook ambachtelijke zaken. In winkelcentrum Groot Driene is veel te beleven, ook op modegebied! En parkeren bij het winkelcentrum is gratis.”

Foto: Wim van der Geest Fotografie

Hoe, wat, waar? Modeshow, vrijdag 22 maart, 10.30, 11.30, 14.30 en 15.30 uur Winkelcentrum Groot Driene. Ook is er voor iedere betalende klant een leuke voorjaarsattentie.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.