Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jordy heeft nu zijn eigen dierenwinkel: ‘Mijn droom is uitgekomen’

Door Miranda Nijland 20 maart 2020

Kom je geregeld bij de Dierspecialist in winkelcentrum Hengelose Es? Dan heb je vast al gezien dat Henk & Peter daar niet langer in de winkel staan, maar Jordy Haan. De jonge ondernemer liep er al langere tijd stage en is sinds kort de nieuwe eigenaar. Hij heeft zijn plekje helemaal gevonden!

Jordy is absoluut niet nieuw in deze wereld. “Ik heb hier stage gelopen en was in eerste instantie van plan om na mijn opleiding retail manager aan het ROC nog een opleiding aan het Saxion te volgen. Toen ik echter hoorde dat Henk en Peter met een filiaal in Hengelo verder wilden, ben ik gaan nadenken.” Henk en Peter runden tot voor kort twee vestigingen van de Dierspecialist in Hengelo: aan de Hans Vonkstraat en de winkel aan de Uitslagsweg. Vanwege lichte gezondheidsproblemen wilden zij zich focussen op één winkel.

Tekst gaat verder onder de foto

“Vorig jaar zomer heb ik de knoop doorgehakt. Deze winkel runnen is een droom die uitkomt,”, vertelt Jordy enthousiast. “Ik heb mijn gevoel gevolgd en kon deze kans niet laten gaan.” Behalve dat je nu geholpen wordt door Jordy is er in de winkel sinds de overname niet veel veranderd. Kun je tussen het aanbod in de winkel toch een bepaald product niet vinden? Dan kan Jordy het artikel eventueel online voor je bestellen.

Tekst gaat verder onder de foto

Hollie en Muffin

Of Jordy zelf ook huisdieren heeft? “Jazeker”, zegt hij. “Ik heb altijd wat met dieren gehad. Thuis heb ik een hond en twee cavia’s en hier in de winkel zorg ik ook voor twee cavia’s: Hollie en Muffin. Het allerleukste vind ik het contact met de klanten en dat ik ze advies kan geven. Een paar jaar geleden zei ik al eens: ‘Als ik zelf ooit een winkel begin, dan is het een dierenwinkel’. En die droom is nu uitgekomen.”

Lees ook:

scheurinkverhuur

Weg met de opblaaspoppen in huis; Diana verhuist bedrijf naar Hamerstraat

Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was. Maar nu ze met haar bedrijf Scheurinkverhuur haar...

Gert en Jana runnen Dancemasters De Bokdams: ‘Ook op feestjes staan we altijd op de dansvloer’

Misschien heb jij er ook wel leren dansen: bij Dancemasters De Bokdams. Gert Frederiks nam de danssc...
manon moller

Manon is zorgfotografe: ‘Ik wil niet anders meer, ik word er blij van’

Als klein meisje mocht Manon Möller af en toe met haar moeder mee naar haar werk. En leuk dat ze het...

Jan verlaat Golfclub Driene en begint als chef-kok op Terschelling

Jan Middelhuis is chef-kok bij Golfclub Driene. Jan staat er met heel veel plezier in de keuken en w...

adv.