Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! De makelaars van Euverman & Nuyts kunnen je veel werk uit handen nemen en je tips geven waar je op moet letten

Aangeboden door Euverman & Nuyts 15 november 2018

Je bent op zoek naar je droomhuis en je wil je oude woning verkopen. En nu? Het kopen van een huis is natuurlijk niet zomaar iets. De makelaars van Euverman & Nuyts kunnen je veel werk uit handen nemen en je tips geven waar je op moet letten.

Je vindt het kantoor van Euverman & Nuyts in het monumentale pand aan de Bornsestraat 5. Leuk weetje: dit pand is een rijksmonument en is ook wel bekend onder de naam ‘De Locomotief’. Het is het enige in originele staat bewaard gebleven gebouw van de HEEMAF.

Zodra je het kantoor van Euverman & Nuyts binnenstapt, word je warm ontvangen. Register makelaar en taxateur Michel Hoekstra komt zelf uit Hengelo en kent de markt heel goed. Handig voor jou, want zo krijg jij de juiste tips en weet je waar je op moet letten.

“We halen het onderste uit de kan voor onze opdrachtgevers”, vertelt Michel. “Juist de combinatie van een goede marktkennis en een betrokken en persoonlijke klantbenadering is onze kracht.”

Vanaf het eerste gesprek tot aan de afronding word je begeleid door de makelaars van Euverman & Nuyts. “‘We merken dat mensen daar ook heel tevreden over zijn.” Dat zien we ook terug bij de recensies. Zo lezen we bijvoorbeeld dat Tim Saft heel tevreden is over hoe Michel de verkoop van zijn huis heeft begeleid. ‘Door de deskundigheid van Michel is ons huis in korte tijd goed verkocht. Heel erg bedankt!’ En we lezen dat Maureen van Euverman & Nuyts Tim altijd vriendelijk en deskundig te woord heeft gestaan en hen heeft geholpen waar dat maar nodig was.

‘Doen waar je goed in bent’ is een zin waar Michel zich goed in kan vinden. “We hebben als kantoor ook de mogelijkheid om ons te specialiseren en te doen waar we goed in zijn. We gaan mee met ontwikkelingen, maar de persoonlijke benadering en de marktkennis blijven onze belangrijkste peilers.”

Andere takken

De betrokken werkwijze is ook terug te zien in de andere takken van de onroerend goed markt zoals in de bemiddeling van bedrijfsmatig onroerend goed, vastgoedbeheer, agrarische makelaardij en planontwikkeling.

Twentse mentaliteit

Euverman & Nuyts heeft behalve in Hengelo nog vier kantoren in Twente: in Borne, Enschede, Goor en Haaksbergen. En het mooie is: de Twentse mentaliteit is terug te vinden in in alle Twentse kantoren. “Maar”, benadrukt Michel, “we zijn echt niet alleen voor Twentenaren, maar voor iedereen benaderbaar.”

Leuke actie

Misschien heb je het al gezien. Euverman & Nuyts komt met een supertoffe actie. Het makelaarskantoor heeft een aantal kaarten in Hengelo verspreid waarop je meer leest over deze leuke actie. Als je de waarde van je woning wilt weten, komt Michel graag bij je langs om je woning vrijblijvend op waarde te bepalen. Een taxateur inschakelen kost al snel enkele honderden euro’s. Maar met deze actie is dat helemaal gratis!  Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de kaart retour sturen. Vervolgens zorg jij voor de koffie of thee en de makelaars van Euverman & Nuyts nemen een paar leuke mokken voor je mee. Wat we zeggen, leuke actie toch!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Euverman & Nuyts. Meer over Euverman & Nuyts ontdekken?

Euverman & Nuyts makelaars

Vandaag gesloten

Bornsestraat 5, Hengelo

Bekijk meer:makelaars

adv.