Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Talen opfrissen? DOC Opleiding & Training komt terug naar Hengelo!

Aangeboden door DOC Opleiding & Training 8 februari 2019

Ga je voor langere tijd naar het buitenland of wil je wat beter communiceren met je Duitse collega? DOC Opleiding & Training biedt vanaf dit jaar nieuwe opleidingen aan in Hengelo en Enschede. DOC Opleiding & Training zat al eerder in Hengelo en komt terug! Handig voor jou, want zo hoef je niet ver te rijden als je bijvoorbeeld een cursus Engels of Duits wil volgen.

De beste route

Wil je voor je werk meer vaardigheden leren in taal, leidinggeven of management? Het is allemaal mogelijk. “We willen mensen helpen om zich middel van opleidingen verder te ontwikkelen”, vertelt directeur Ton Loef. “Passend bij wat zij nodig hebben. We kijken samen wat voor jou de beste route is. Wil je bijvoorbeeld Duits bijleren voor de communicatie naar klanten in je werk? Dan kijken we samen met jou welke opleiding daar het best bij past.”

Maatwerk

DOC biedt liefst 98 opleidingen aan. “Een goede aanvulling op het regulier onderwijs”, zegt Ton. “We kunnen door korte lijnen en doordat we niet afhankelijk zijn van overheidsfinanciering snel, flexibel en met passie en gevoel voor het vak inspelen op de wensen van de klant en maatwerk leveren.”

Twente

Wil je je talenkennis of leidinggevende capaciteiten uitbreiden? In Twente wordt binnenkort Duits, Engels en een opleiding in praktisch leidinggeven gegeven. In Hengelo aan de Welbergweg en in Enschede in wijkcentra in onder meer de Roombeek. Wat je kunt verwachten? “Een enthousiaste docent met veel bagage en vakkennis die jou op sleeptouw neemt”, vertelt Ton, “zodat je enthousiast wordt en graag energie steekt in je ontwikkelingen.”

Interieurontwerper

Ben je creatief, ondernemend en heb je passie voor interieurontwerpen? Dan kun je terecht bij de Interieuracademie. Kun je na je opleiding je saaie ruimte omtoveren tot een supergave werk- of woonkamer.

Wist jij trouwens dat DOC ooit begonnen is als typeschool? Dat is nu 70 jaar geleden en zolang is DOC al actief in het oosten van het land. Ben Eggink en Jan Driest richtten de Doetinchemse Opleidingen Centrale op. John Engelbarts heeft DOC bijna dertig jaar geleid, tot zijn pensioen.

Ton ziet de toekomst van DOC positief tegemoet. “We blijven inhaken op het bedrijfsleven en dan heeft lesgeven in groepsverband, met een gemotiveerde docent, wel degelijk toekomst. Want in de groep kun je ideeën uitwisselen en leren van anderen.”

Meer weten?

Wil je meer weten over DOC Opleiding & Training? Kijk dan eens op de website!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DOC Opleiding & Training. Meer over DOC Opleiding & Training ontdekken?

DOC Opleiding & Training opleidingen

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Gildenstraat 27/ Welbergweg 92, Hengelo

Bekijk meer:opleidingen

adv.