Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bezorgrestaurant opent deze week in Hengelo

Aangeboden door Tousjee Hengelo 30 oktober 2020

Lekkerrr! Ben jij ook dol op een poké bowl met avocado, zalm, krab of tonijn? Of heb je liever een sushi burrito? Dan hebben we goed nieuws voor je. Tousjee bezorgt vanaf deze week ook in Hengelo.

Overheerlijke poké bowls en sushi burrito’s van a-kwaliteit en supervers! Vanaf deze week kun je ze in Hengelo bestellen om vervolgens lekker thuis op bank op te eten met een filmpje aan. Ondernemer Riemer Toes (20) begon vorig jaar september met bezorgrestaurant Tousjee in Enschede. Hij was nog maar net begonnen of de telefoon stond al roodgloeiend. Bouwend op het succes in Enschede, spreidt Tousjee nu de vleugels uit. Vanaf deze week bezorgen ze ook in Hengelo.

Alleen verse producten

Wat het eten van Tousjee zo bijzonder maakt? “We leveren echt alleen maaltijden van hoogwaardige kwaliteit én vers”, vertelt Riemer. Hij stelt hoge eisen aan alles wat in de professionele keuken wordt gemaakt. “Kwaliteit staat bovenaan. Alles moet vers zijn, vooral de vis. Dat druk ik ook iedereen die hier werkt op het hart. Daarnaast moet het er goed uitzien, elke maaltijd moet een feestje zijn. Ik wil voor de klant een beleving creëren”, zegt hij.

Juiste recept

Riemer werkte eerder bij een marketingbureau en had een bijbaan bij Thuisbezorgd.nl. Daar merkte hij al dat de poké bowls erg in trek zijn. “Ik heb heel veel poké bowls en sushi burrito’s gemaakt”, vertelt hij, “net zolang tot ik het juiste recept had.” Vorig jaar september opende hij Tousjee in Enschede. En vanaf dag een kreeg hij het ontzettend druk. “Omdat ik nog niet wist hoe het zou gaan lopen, bracht ik de eerste bestellingen zelf per fiets weg.” Nu werkt Riemer met vijf bezorgers in Enschede die gebruik maken van zowel twee scooters als drie elektrische fietsen. De bezorgers, fietsen en scooters zijn te herkennen aan de felgroene kleuren.

In Hengelo heeft Riemer een pand aan de Deldenerstraat omgebouwd tot professionele keuken. Van daaruit worden vanaf deze week de bestellingen in Hengelo aan huis door een vriendelijke bezorger gebracht. Of het ondernemerschap hem met de paplepel is ingegoten? “Ik bakte als jongen van een jaar of 10 wel eens koekjes en oliebollen en die verkocht ik dan in de buurt”, vertelt hij. “Ik vind het vooral erg leuk om dit te doen.”

Zelf samenstellen

Wil jij één van de lekkere gerechten van Tousjee uitproberen? Je kunt ook zelf een poké bowl samenstellen. Behalve poké bowls en sushi burrito’s hebben ze ook onder meer verse smoothies en Ben & Jerry’s IJs. En hele lekkere bijgerechten, waaronder de tempura nori chips. Loopt het water je al in de mond?

Tousjee houdt zich bij de bezorging van de maaltijden aan de geldende corona-richtlijnen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tousjee Hengelo. Meer over Tousjee Hengelo ontdekken?

Tousjee Hengelo bezorgrestaurants

Deldenerstraat 35, Hengelo

Bekijk meer:bezorgrestaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.