Oh nee! Intertoys XL aan Het Plein sluit per half mei de deuren

Door Miranda Nijland 14 maart 2019

We hebben geen mooi nieuws: vorige week maakten we jullie nog blij met het bericht dat de twee winkels van Intertoys in Hengelo open zouden blijven. Vandaag is bekend gemaakt dat de winkel aan Het Plein 70 toch per half mei gaat sluiten.

Vandaag maakte het AD bekend dat Intertoys toch nog tientallen filialen gaat sluiten. Vorige week werd al bekend dat de nieuwe eigenaar, het Portugese investeringsfonds Green Swan, 91 speelgoedwinkels afstoot. De doorstart volgde op het faillissement van Intertoys op 21 februari.

Omdat alle arbeidscontracten volgende week aflopen, moeten de mensen die blijven op korte termijn een nieuw contract aangeboden krijgen. Sommige werknemers krijgen kortlopende contracten krijgen, tot mei, om de sluiting van de winkel waar ze werken af te wikkelen.

Intertoys XL aan Het Plein is onderscheidend door de grootte van de winkels en collectie. Het filiaal heeft een oppervlakte van minimaal 2.000 vierkante meter en heeft meer dan 12.000 verschillende artikelen in het assortiment.

Lees ook:

Yes! Winkels van Intertoys in Hengelo blijven open

We zagen het natuurlijk al aankomen, Intertoys zit al een tijdje in zwaar weer. Toch gloorde er lich...
Intertoys

Doorstart Intertoys, morgen wordt duidelijk of winkels in Hengelo open blijven

Intertoys maakt een doorstart, meldt het AD. Maar niet alle winkels blijven open. Morgen wordt beken...

adv.