Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe supermarkt in Hengelose Es is open en zo ziet het eruit

Door Majorie Nijbroek 10 april 2020

Kun je nog herinneren dat we een paar weken geleden schreven dat er een nieuwe supermarkt opent in Winkelcentrum Hengelose Es? Het is nu zover: de supermarkt is open!

Het gaat om Star Supermarket. Het is de tweede vestiging van deze oriëntaalse supermarkt. Er zit er sinds 5 jaar al aan de Twekkelerweg.

Als je wel ’s boodschappen doet bij Star Supermarket aan de Twekkelerweg, vind je je weg ook snel in de nieuwe supermarkt. Ze hebben veel van elkaar weg. Maar verschillen zijn er ook.

Slagerij en bakkerij

Deze nieuwe Star Supermarket heeft een grote slager met elke dag verse vlees en kip. Verder komt er nog een mini-bakkerij in de nieuwe winkel. Vanwege het coronavirus is die er nu nog niet. Als de bakkerij klaar is, kun je daar Turkse broodjes zoals Simit kopen en ook kaasbroodjes en belegde spinaziebroodjes.

Tekst loopt door onder de foto’s

Maatregelen

Uiteraard gelden ook hier de richtlijnen die in alle supermarkten gelden. Dus niet te veel klanten in de winkel en houd afstand. Verder zie je (in beide Star-supermarkten) een desinfectiepaal staan, waar je je handen kunt desinfecteren. Ter gelegenheid van de opening krijg je als klant een gratis masker.

Lees ook:

Deze supermarkt opent binnenkort in Winkelcentrum Hengelose Es

Binnenkort kun je ook voor Turkse levensmiddelen terecht in Winkelcentrum Hengelose Es. Eind maart o...

5 x bij deze Hengelose supermarkten deed je vroeger boodschappen

Hol je nu naar de Albert Heijn of de PLUS? Vroeger deden Hengeloërs de boodschappen in hele andere w...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.