Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij Bar Simoon: de Beach Club

Door Majorie Nijbroek 23 mei 2020

Net als al haar horeca-collega’s kan Simone Franken niet wáchten tot de horeca weer open mag. Zoals het er nu naar uitziet, kan ze de deuren van haar Bar Simoon vanaf 1 juni weer open zetten. En dan heeft ze haar bar uitgebreid met een … Beach Club!

Haar bar was afgelopen weken dan wel gesloten, maar Simone heeft niet stil gezeten. Er zijn heel wat klussen gedaan. Zo is het terras nu klaar, is er een nieuw podium gekomen én hebben de plannen voor de Beach Club vorm gekregen.

Chillen en socializen

Maar wat moeten we ons voorstellen bij een Beach Club? Achter de bar komt een plek waar je straks bij mooi weer vanaf 12.00 uur lekker kunt zonnen. Er staat een waterbadje voor je voeten, waterspray om jezelf af te koelen, je luistert naar lekkere loungemuziek en je drinkt er een lekker bakje koffie of een cocktail.  “Kortom, een hip nieuw zonneterras waar je lekker kunt chillen en socializen”, zegt Simone.

En ’s avonds zijn in de Beach Club speciale avonden en wordt er van alles georganiseerd. Je kunt straks bij mooi weer vanaf 12.00 uur naar de Beach Club (het zonneterras staat los van de openingstijden van Bar Simoon), ook kun je er terecht voor feesten, zakelijke bijeenkomsten of een trouwerij.

Wij zeggen: laat die zomerse dagen maar komen!

Lees ook:

loev

Net geopend in Hengelo: wij gingen langs bij Bar Bistro Loev

Je hebt het vast meegekregen. De binnenstad van Hengelo is een restaurant rijker. Eerder deze week o...

Op deze manier ga je vanaf 1 juni naar de bioscoop in Hengelo

Zwemmen in het Tuindorpbad: zo gaat dat vanaf 1 juni

adv.