Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaak aan Drienerstraat gaat verbouwen

Door Majorie Nijbroek 17 februari 2020

Als je door de Drienerstraat loopt, is het je misschien al opgevallen. Er wordt druk verbouwd bij Movements Watch Service.

“We zijn begonnen met de restyling van onze winkel en atelier”, vertelt Jasper van Houwelingen. Hij is samen met Michel ten Berge eigenaar van Movements, dat sinds 7 jaar aan de Drienerstraat 33a zit.

De belangrijkste veranderingen:

  • het atelier wordt zichtbaar vanuit de winkel.
  • Met de winkel gaan ze een andere kant op.

Het atelier, waar Jasper en Michel aan hun horloges werken, wordt als eerste aangepakt. Deze verbouwing moet volgende week klaar zijn. Als je in de winkel staat, kun je vanaf dan in het atelier kijken.

Restyling

De restyling van de winkel is in de loop van maart klaar.  Voor het raam komt een barretje, het interieur wordt wat strakker.

Het assortiment zal straks voornamelijk bestaan uit vintage en pre-owned horloges. Movements is een officieel servicecenter voor merken als Omega en Tissot, maar ook voor veel andere merken kun je terecht bij deze speciaalzaak aan de Drienerstraat. Dat geldt dus ook voor reparaties.

De openingstijden zullen wat minder ruim worden. “Omdat de horlogereparatie onze corebusiness is en we dan minder vaak van ons werk afmoeten.”

Movements

Jasper en Michel van Movements: ‘Onze grootste vijand is de tijd’

Vraag je een kleine jongen wat hij later wil worden, dan krijg je misschien als antwoord profvoetbal...

 

Meer over

Bedrijvigheid

adv.