Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Al gezien? Makkabikes is verhuisd

Door Majorie Nijbroek 2 juni 2020

We hebben een verhuisbericht voor je. Een fietsenwinkel in de binnenstad is verhuisd. Je vindt Makkabikes sinds kort op een nieuwe locatie.

Mark en Judith zijn de fietsenwinkel 5 jaar geleden begonnen aan de Nieuwstraat 44. Als je vanaf de kant van het station deze straat inloopt, zag je de fietsenzaak meteen links. Daar zit Makkabikes niet meer.

Iets verderop

Maar de nieuwe locatie is er wel dichtbij. De fietsenzaak blijft namelijk aan de Nieuwstraat, maar dan op nummer 49. Dat is het pand naast modezaak By Jan Marc. Tot eind januari zat daar een kinderkledingwinkel, een pop-up store van Loods of Stock.

Makkabikes heeft op de nieuwe locatie veel meer ruimte. “We gaan van 140 naar 240 vierkante meter”, vertelt Mark. De verhuizing is in korte tijd tot stand gekomen, al moeten er nog wat kleine dingen gebeuren. Maar het is een goede keuze geweest om deze stap te nemen, weet Mark nu al. “De ruimte is fantastisch, hier kunnen we weer jaren verder.”

Tekst gaat verder onder de foto

Makkabikes

Veel kinderfietsen

Het is een allround fietsenzaak, je kunt er terecht voor alles wat met je fiets te maken hebt. Je vindt er veel tweedehands fietsen én een ruim aanbod kinderfietsen. Ook voor accessoires als fietstassen, fietskaarten, sloten en regenkleding ben je hier op het juiste adres. “En we doen sinds 3 jaar aan fietsverhuur. We verhuren ook tandems.”

Makka

Een laatste vraag aan Mark. Hoezo heet zijn zaak Makkabikes? “Heel veel vrienden noemen me Makka. En ik heb altijd gezegd: als ik ooit een eigen zaak begin, dan wordt het Makkabikes.” En hij heeft dus woord gehouden!

Bekijk ook:

Karel en Sophie mogen na lang wachten eindelijk hun nieuwe wijnbar openen

Kijk jij er ook zo naar uit? Vanaf volgende week kun je eindelijk weer met je lief of met vrienden e...
Beach Club

Nieuw bij Bar Simoon: de Beach Club

Net als al haar horeca-collega's kan Simone Franken niet wáchten tot de horeca weer open mag. Zoals ...
ijssalon Hasseler Es

Lekker! Nieuwe ijssalon in Hasseler Es is open

Goed nieuws voor de liefhebbers van schepijs! In Winkelcentrum Hasselo is een ijssalon geopend. G...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.