Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stukje fietsen? Zij halen je fiets gratis op voor reparatie en leveren je stalen ros weer thuis af

Aangeboden door Plentyparts Hengelo 9 april 2020

Nu we veel thuiswerken en het buiten volop lente is, stappen we graag op de fiets voor een mooi tochtje. Want ondanks alle regels mogen we nog steeds met de fiets heerlijk een stukje gaan rijden. Het zij alleen, met z’n twee of het gezin. Werkt je fiets niet meer helemaal soepeltjes? Laat ‘m dan even checken of repareren bij Plentyparts. Hoe handig: ze komen je fiets voor een reparatie gratis ophalen en leveren je stalen ros weer aan huis af!

Een bezorgservice stond al een tijdje op het wensenlijstje van Onderdelenhuis Plentyparts en nu komt hij deels uit. “Wij blij, jullie hopelijk”, zegt eigenaresse Herma Kuikhoven. Herma runt de zaak samen met haar man Tycho. “Al ruim een jaar hebben wij ook fietsreparatie in de winkel. Nadat Halfords uit het Hengelo’s straatbeeld was verdwenen, kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook reparaties uitvoeren. Vervolgens hebben we een fietsenmaker uit ons magazijn opgeduikeld en zijn we reparaties uit gaan voeren.”

Veilig blijven repareren

Nu het Corona virus de kop op gestoken heeft zijn we gaan kijken hoe we de fietsen van onze klanten veilig kunnen blijven repareren. “Want ondanks alle regels mogen we nog steeds met de fiets heerlijk een stukje gaan rijden. Het zij alleen, met z’n twee of het gezin.” Ook voor de thuiswerkers is het goed om in beweging te blijven of gewoon even het hoofd leeg te maken. Want ondanks het thuiswerkprotocol en het vermijden van sociale contacten, moeten we in beweging blijven. Het is goed voor de weerstand en lichaamsbeweging is goed voor je immuunsysteem. Uiteraard worden bij de fietsreparaties alle strikte maatregelen vanuit het RIVM in acht genomen.

Tekst gaat verder onder de foto

Fietsen gratis laten ophalen en brengen

We moeten dus lekker blijven bewegen: wat vaker de trap op, een rondje lopen of fietsen. Bij dat laatste wil Plentyparts jou helpen. Dus wil jij nou ook graag lekker gaan fietsen maar mankeert er nog het een en ander aan het stalen ros? Geen nood! Binnen Hengelo halen ze jouw fiets gratis op en wordt hij ook weer netjes terug gebracht.

Betalen kan via een tikkie

Heb je nieuwe banden nodig, een onderhoudsbeurt of moeten er andere werkzaamheden aan je fiets gebeuren? Je kunt ze bereiken via telefoon: 074-2506068 en een afspraak inplannen. De betaling kan via een tikkie zodat je ook de 1,5 meter afstand kunnen bewaren. “Heb je ook nog andere producten van ons nodig? Laat het ons weten en dan nemen we die gelijk voor je mee”, zegt Herma.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plentyparts Hengelo. Meer over Plentyparts Hengelo ontdekken?

Plentyparts Hengelo winkelen

Vandaag gesloten

Marskant12, Hengelo

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Bij Tycho en Herma ga je zelden zonder oplossing de deur uit

Ze vindt het elke dag opnieuw een uitdaging om voor elk probleem een oplossing te zoeken. "Niks is t...

adv.