Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lang genoeg stil gezeten? Met dit pakket kun je je conditie verbeteren en lekker buiten sporten

Aangeboden door Fitpunt 11 september 2020

Heb jij ook lang genoeg stil gezeten vanwege de corona? Of wil je gewoon lekker bewegen en sporten? Fitpunt, het sportcentrum in Groot Driene, biedt nu een starterspakket waarmee je zowel je fysieke als mentale conditie kan verbeteren. 

Weet je het nog? Fitpunt opende anderhalf jaar geleden de deuren met een nieuw concept om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden. Voor dit totaalconcept werkt eigenaar Marc Haagsma samen met meerdere specialisten onder hetzelfde dak: fysiotherapeut, diëtist(e), medisch pedicure en een podotherapeut. Sinds de opening hebben ze alleen maar uitgebreid. Marc: “We bieden een compleet gezondheidsplan, waarbij je op een leuke manier inzet op een of meerdere van onze vier fitpunten: fysiek, mentaal, voeding en personal training. Net wat je zelf prettig of belangrijk vindt.”

Wil je wat meer bewegen? Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een starterspakket. Wat dit inhoudt? Een maand onbeperkt sporten, een personal training, een InBody meting (meting van spier- en vetmassa etc) en een vrijblijvend gesprek met een diëtist. Je krijgt advies en wordt geholpen met bewegen en met je houding. Vervolgens kun je individueel verder gaan of meetrainen in een groep.

Buiten sporten

Een groot voordeel van Fitpunt is dat je niet bent gebonden aan welke training je doet. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je fysiek te belasten, maar je kan ook je mentale conditie verbeteren. Misschien spreekt een combinatie van beiden je wel aan. Ook fijn: er worden ook buiten lessen gegeven. Ook is er een Fitness Wandelprogramma in de maak voor buiten.

Tekst gaat verder onder de foto

De voordelen op een rij:

  • Je bent niet gebonden aan welke training je doet. Je vindt alles één dak en hebt één abonnement! Of je nu aan body & mind (yoga) programma volgt met daarnaast een andere training.
  • Ook het krijgen van een trainingsschema behoort tot de service.

Voorbereiden op opening

Bij Fitpunt zijn tijdens de corona-periode (het sportcentrum moest drie maanden de deuren sluiten) zeker niet bij de pakken gaan neerzitten. Al snel werden buiten op het schoolplein van de naastgelegen school lessen en trainingen verzorgd, zowel vanuit Fitpunt als vanuit Judoschool Haagsma. Bovendien kregen leden  de mogelijkheid om thuis verschillende video-workouts te volgen.

Sinds 1 juli is Fitpunt weer open en worden er volgens de corona-richtlijnen weer lessen gegeven. “De gemeente is hier geweest en ze waren onder de indruk van onze maatregelen die we hebben genomen om veilig en coronaproof te sporten”, vertelt Marc. “We hebben een groot, ruim pand met zes meter hoge plafonds en een goed ventilatiesysteem. Alles is corona-proof gemaakt.”

Aanmelden

Heb je interesse voor het Starterspakket of wil je gewoon eens graag een vrijblijvend gesprek, een rondleiding of een proefles volgen? Hier kun je je aanmelden


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fitpunt. Meer over Fitpunt ontdekken?

Fitpunt

Gesloten08:45 - 12:00 |14:00 - 22:00

P.C. Hooftlaan 50, Hengelo

Lees ook:

Marc runt Fitpunt: ‘Ik wil mensen laten genieten van de mooie dingen van bewegen en ontspannen’

Je hebt het vast al wel gezien: het vernieuwde sportcentrum van Fitpunt op de hoek van de PC Hooftla...

Yin yoga of hatha yoga: deze lessen kun je nu ook volgen bij FitPunt

Heb je al eens gesport bij FitPunt, de sportschool in Groot Driene? Zo niet, breng daar dan maar sne...

adv.