Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze tips kun je met Pasen ‘thuis uit eten’

Aangeboden door Keurslagerij Koekenberg 7 april 2020

De paasdagen brengen we dit jaar thuis door. Of je nu lekker gaat brunchen of een fijn paasdiner op tafel wil toveren, bij Koekenberg helpen ze je met een aantal fijne culinaire tips. De bestellingen gaan wel een tikkeltje anders dit jaar in verband met het coronavirus. Hoe? Dat lees je hieronder:

Nog geen culinaire inspiratie voor Pasen? Bij Keurslagerij Koekenberg geven ze je een aantal tips:

Voor je paaslunch/brunch

  • Wil je een paasbrunch voorbereiden? Koekenberg heeft daarvoor heerlijke verse vleeswaren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vleeswaren trio: gebraden rosbief, achterham en gegrilde fricandeau samen 300 gram voor € 5.95.
    Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen uit vitello tonnato, rundercarpaccio en patés. Ben je liefhebber van asperges? Deze zijn heerlijk te combineren met ambachtelijke achterham (zonder toevoegingen, alleen natrium arm zout 300 gram halen – 200 gram betalen)

Voor je diner:

Bijvoorbeeld een malse biefstuk, entrecote of groot vlees zoals cote de boeuf en bavet. Dit kun je bereiden in de oven, in de pan maar ook op de barbecue. Of wat dacht je van een lekker stukje varkenshaas met gratis heerlijke champignonsaus 2 stuks € 7.95.

Wroetvarkens

Fijn om te weten: Het varkensvlees van Koekenberg is afkomstig van wroetvarkens. Wat dit inhoudt? Deze varkens leven in stallen die volgens vastgestelde normen en eisen zijn gebouwd. De varkens kunnen hier spelen, rusten en wroeten. Op de dichte vloeren ligt een pak strooisel van enkele centimeters. Ze leven in grote groepen bij elkaar en hebben veel bewegingsruimte. Het wroetvarken beschikt over Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming, maar de normen/eisen van de keten waar Koekenberg bij aangesloten is, liggen zelfs hoger.

Bestellen doe je zo

Nog wat handige informatie voor je bestelling voor Pasen, want het gaat misschien net een tikkeltje anders dan je gewend bent.

  • Je kunt je complete bestelling doorgeven en de medewerkers van Keurslagerij Koekenberg maken het voor je klaar.
  • Vervolgens krijg je een nummer met een vast tijdstip voor vrijdag 10 april of zaterdag 11 april waarop je je bestelling bij de zijingang rechts naast de winkel kan ophalen. “Dit alles doen wij om ervoor te zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden”, vertelt Marc.
  • Je kunt je bestelling doorgeven op nummer: 074-2912021 of via e-mail: [email protected]

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keurslagerij Koekenberg. Meer over Keurslagerij Koekenberg ontdekken?

Keurslagerij Koekenberg slagers

Gesloten08:30 - 18:00

Deurningerstraat 102, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

Van tapasbox tot borrelmandje: hier bestel je relatiegeschenken voor de feestdagen

De feestmaand december komt er weer aan. Ook de maand om je dierbaren of anderen te verrassen met ee...

11 x bekende familiebedrijven in Hengelo

Zeventig procent van de Overijsselse ondernemingen is familiebedrijf, dé kurk waar de regionale econ...

adv.