Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van tapasbox tot borrelmandje: hier bestel je relatiegeschenken voor de feestdagen

Aangeboden door Keurslagerij Koekenberg 27 november 2019

De feestmaand december komt er weer aan. Ook de maand om je dierbaren of anderen te verrassen met een mooi (relatie)geschenk voor de feestdagen. Bij Keurslagerij Koekenberg heb je keuze uit veel verschillende geschenken. 

De feestdagen zijn uitermate geschikt om gezellig samen met vrienden en familie te borrelen of te eten. Bij Keurslagerij Koekenberg kun je kiezen uit meerdere geschenken om in december iemand (of jezelf) mee te verrassen: ambachtelijke vlees-worstschotels met smaak gemaakt in elke gewenste prijsklasse of een uitgebreid vleespakket verpakt in een doos. Misschien kun je ook je familie, vrienden of collega’s blij maken met een Twentsch specialiteiten kistje, eigengemaakte bakworst, een winterpakketje, tapasbox, een borrelmandje of een grote of kleine Twentsche kist.

Of je nu een eenmanszaak hebt die relatiegeschenken zoekt, of een groot bedrijf runt die alle connecties wil verrassen met een mooi cadeau; voor elke ondernemer en voor elk budget kun je bij Keurslagerij Koekenberg terecht.

Eigen worstmakerij

Het vlees dat gebruik wordt voor deze geschenken komt uit de eigen worstmakerij of is afkomstig van wroetvarkens of van Twents rundvlees. Oftewel, het vlees komt altijd van dieren die een goed leven hebben gehad. Wij vertellen je iets meer over de herkomst van het vlees:

Wroetvarken

Het varkensvlees van Koekenberg is afkomstig van wroetvarkens. Wat dit inhoudt? Deze varkens leven in stallen die volgens vastgestelde normen en eisen zijn gebouwd. De varkens kunnen hier spelen, rusten en wroeten. Op de dichte vloeren ligt een pak strooisel van enkele centimeters. Ze leven in grote groepen bij elkaar en hebben veel bewegingsruimte. Hier komt ook de naam ‘Het Wroetvarken’ vandaan. Het Wroetvarken beschikt over Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming, maar de normen/eisen van de keten waar Koekenberg bij aangesloten is, liggen zelfs hoger. De gezonde leefstijl is terug te vinden in het kwaliteit van het vlees. Het is onder meer steviger, fijner van structuur en bevat minder vocht. Hier lees je meer over het wroetvarken.

Rundvlees

Het rundvlees van Koekenberg is van de beste kwaliteit en goede komaf. Het is afkomstig van koeien en kalveren van Twentse boeren die het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij lopen. Maar deze koeien grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen. Hierdoor kun je genieten van een eerlijk en bovenal heerlijke malse biefstuk, of van een mooie entrecote met een goede smaak en kwaliteit. Het rundvlees van Keurslagerij Koekenberg is afkomstig van runderen als de Blonde d’ Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk. Runderen die met hun fijne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven.

Bestellen

Ben jij benieuwd uit welke geschenken voor de feestdagen je kunt kiezen? Bekijk dan hier het overzicht. Wil je vast bestellingen doorgeven voor het kerstdiner of de kerstbrunch, klik dan hier. Fijne feestdagen!

 


Meer over Keurslagerij Koekenberg ontdekken?

Keurslagerij Koekenberg slagers

Vandaag gesloten

Deurningerstraat 102, Hengelo

Bekijk meer:slagers

adv.