Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hartverwarmende actie: wie verras jij met een gratis boodschappenpakket van PLUS

Aangeboden door Plus Oelerweg 26 november 2020

Wat een jaar was 2020! Misschien heb jij mede door corona dit jaar te maken gehad met tegenslag en bood iemand je een helpende hand. Dan wil je diegene misschien wel op een originele manier verrassen. Geef hem of haar dan op voor een gratis boodschappenpakket van PLUS en wie weet win jij zo’n pakket.

Het is bijna december en we maken ons op voor kerst in een bijzonder jaar. Ondernemer Kay Scheggetman van PLUS Oelerweg bedacht daarom een hele mooie actie. PLUS geeft van 1 tot 25 december maar liefst 25 boodschappenpakketten weg! En jij mag zeggen wie zo’n pakket verdient en waarom.

Misschien ken jij mensen die zich de afgelopen tijd op een bijzondere manier voor een ander hebben ingezet. En wil je diegene maar wat graag verrassen met een gratis boodschappenpakket. Doe dan mee met deze winactie en meld je hieronder aan! Laat ons ook even weten WAAROM je vindt dat hij of zij het pakket verdient. En wie weet zit jouw inzending bij de vijftig winnaars!

Zo meld je je aan

Je kunt van 1 tot 25 december meedoen door je hieronder in te schrijven en/of via dit gedeelde artikel op de Facebookpagina van PLUS. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Hengelo en maak je automatisch kans op een boodschappenpakket. Schrijf je in en je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Hengelo.

Krijg je de nieuwsbrief al? Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door je hieronder in te schrijven. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven!

winactie 2

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Oelerweg. Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg

supermarkten

Geopend10:00 - 18:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.