Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Deze supermarkt gaat vanaf zaterdag in heel Hengelo bezorgen

Aangeboden door Jumbo Klieverik Hengelo 27 september 2019

Sjeez jij geregeld op het laatste moment naar de winkel om nog wat ingrediënten voor het eten te halen? En betrap je jezelf er tijdens het koken geregeld op dat je weeeeeer wat vergeten bent? Misschien is dit dan voor jou de uitkomst: de Jumbo’s Klieverik en Leussink beginnen 1 oktober met het bezorgen van boodschappen in heel Hengelo en Beckum.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen”, zegt Mirko Klieverik, ondernemer van Jumbo Klieverik in Hart van Zuid. “Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje. We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Hoe werkt het?

Je logt in op www.jumbo.com of (misschien nog wel makkelijker) via de Jumbo-app op je smartphone of tablet. Je plaatst je bestelling en maakt een keuze voor het voorkeurstijdstip (tussen 10.00 en 13.00 of tussen 16.00 en 21.00 uur) wanneer je de boodschappen graag bezorgd wil hebben.

Check, check, dubbelcheck

Vervolgens worden je boodschappen gecheckt en bezorgd door een vertrouwd gezicht uit je eigen winkel. Je kunt de boodschappen betalen door te pinnen aan de deur of via een online-betaling.

Bestelling volgen

Handig, je kunt je bestelling online volgen en krijgt een berichtje wanneer de Jumbo-bezorger bij jou in de buurt is. Dan kun je nog snel even naar je eigen huis lopen als je bij de buurvrouw koffie zit te drinken.

Haal je liever je online bestelling af? Dan ben je welkom bij het Pick Up Point in de winkel.


Meer over Jumbo Klieverik Hengelo ontdekken?

Jumbo Klieverik Hengelo supermarkten

Gesloten08:00 - 21:00

Dikkersplein 9, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Lees ook:

Tijd winnen? Maak gebruik van de Pick Up Points bij de Jumbo’s in Hengelo

Het kan veel voordelen hebben. Misschien weet je het al: alle Jumbo's in Hengelo hebben een Pick Up ...

adv.