Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier bestel je al je vlees voor de BBQ in één keer (en laat je het bezorgen)

Aangeboden door Erve Groot Avest 6 april 2020

Het wordt ein-de-lijk lente en dat betekent: tijd voor barbecue! Ben jij druk-druk-druk, maar wil je wél lekker (met Pasen) aan de BBQ met het hele gezin? Geen probleem, want bij Erve Groot Avest vind je alles wat je nodig hebt. Ook grotere stukken vlees zoals tommahawk, short rib en picanha.

Bijzonder vlees van topkwaliteit

Erve Groot Avest is een vleesboerderij in Oele. Het  behoort tot het landgoed Twickel, de boerderij is dan ook herkenbaar aan de zwart-witte luiken. Miranda en Remco houden op deze boerderij het Franse ras Blonde d’Aquitaine, koeien.

Je kunt er terecht voor een bijzonder stuk vlees. Een goed en heerlijk stukje vlees zonder toevoegingen en waarvan je weet waar het vandaan komt. Zo’n lekker stuk vlees maakt je barbecue met deze mooie lenterse dagen compleet.  Lekker stokbroodje erbij, wat salades en klaar is kees!

Handig om te weten

Het vlees is in de boerderijwinkel verkrijgbaar, maar kan ook gratis bij je worden thuisbezorgd. Wat erg handig in deze tijd waarin we zoveel mogelijk worden gevraagd om thuis te blijven en afstand te houden.

Erve Groot Avest verzorgt ook vleesschotels, worstpakketjes, hapjes en salades, eigen gemaakte vleeswaren, gourmetschotels, fondue schotels en borrelhapplankjes.

Gratis bezorgen

De openingsdagen zijn: dinsdag / woensdag / vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 uur tot 14.00 uur. Bestellen via mail/telefoon/app of webwinkel kan ook. Miranda en Remco zorgen er dan voor dat de bestelling gratis bij je thuis wordt bezorgd!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Erve Groot Avest. Meer over Erve Groot Avest ontdekken?

Erve Groot Avest slagers

Vandaag gesloten

Oelerschoolpad 14, Hengelo

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

Bij dit restaurant eet je het eerlijke, pure vlees van Erve Groot Avest

Heb je wat te vieren? Of wordt het gewoon weer eens tijd om lekker uit eten te gaan? Bij hotel-resta...

Miranda en Remco hebben een vleesboerderij in Oele: ‘mensen maken hier echt tijd voor een praatje’

Als jong meisje hielp Miranda haar vader al mee in het bedrijf: slagerij Harink aan de Woltersweg. N...

adv.