Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf zit nu nog in Almelo, maar gaat nieuw bouwen in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 19 februari 2020

Mooi nieuws: het bedrijf RATIONAL gaat zich vestigen in Hengelo. De smart cooking gigant gaat nieuw bouwen op Westermaat de Veldkamp. Vandaag zijn de handtekeningen gezet.

Het bedrijf is gespecialiseerd in keukenapparatuur voor grote en commerciële keukens. Wereldwijd worden er elke dag meer dan 130 miljoen maaltijden per dag bereid in deze keukenapparaten.

Ruimtegebrek

Het bedrijf is klein begonnen, in de kelder van een woning. In 1987 heeft het zich gevestigd in Borne. In 1996 volgde een verhuizing naar nieuw, groter pand in Borne. Vier jaar later werd Almelo de nieuwe vestigingsplaats. Op de huidige locatie loopt RATIONAL, dat maar blijft groeien, tegen ruimtegebrek aan. Vooral het magazijn moet enorm worden uitgebreid. Op de nieuwe locatie in Hengelo kan het bedrijf wél verder groeien. De gemeente spreekt van ‘een heugelijke dag’.

Het is nu definitief

Vandaag zijn de handtekeningen gezet voor het nieuwe stuk grond op Westermaat de Veldkamp, op de grens van Hengelo en Borne. Deze nieuwe locatie is uitstekend te bereiken via de A1 en A35.

Bron: Gemeente Hengelo

Lees ook:

hovenier

Aan de bak! Op deze vacatures in Hengelo kun je solliciteren

Zondag = vacaturedag. Als je op zoek bent naar een (bij)baan, kijk dan eens tussen deze nieuwe vacat...

Dit historische pand wordt verbouwd (en je kunt er steeds meer leuke dingen doen)

Het nieuwe jaar 2020 is voor Museum Hengelo aan de Beekstraat een jaar van verandering. De vrijwilli...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.