Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

PLUS trakteert personeel vernieuwde Action op verse appelflappen

Aangeboden door Plus Oelerweg 31 januari 2020

Misschien heb je het gisteren al gelezen op indebuurt Hengelo, de vernieuwde Action aan het Agathaplein heeft vandaag weer de deuren geopend. Voor Kay Scheggetman, eigenaar van de naastgelegen PLUS, reden om vanochtend een doos verse appelflappen te brengen naar de naastgelegen winkel.

Kay bracht de appelflappen namens alle medewerkers van Plus Oelerweg, bedrijfsleider Roy nam ze dankbaar in ontvangst.

Het filiaal van Action is flink verbouwd. Er zit een nieuwe vloer in, de gangen zijn  breder gemaakt en het plafond is een stuk hoger. De zaak oogt dan ook veel ruimer en overzichtelijker. “Het bouwteam is negen dagen bezig geweest”, vertelt bedrijfsleider Roy. De afgelopen dagen vier dagen heeft het personeel van Action de winkel weer ingericht. Ook handig: je kunt nu je artikelen betalen door middel van zelfscan!

PLUS en Action zijn al geruime tijd buren. De PLUS-supermarkt opende in 2007 de deuren, het filiaal van Action zit er sinds 2009.

Leuke actie

Loopt het water jou nu in de mond bij de gedachte aan verse appelflappen? Loop dan nog even binnen bij PLUS voor deze leuke actie: in het kader van de opening van de vernieuwde Action betaal je vandaag en morgen bij PLUS voor 4 verse roomboter appelflappen maar 0.99 eurocent!

Action Agathaplein

Action heropent vernieuwde winkel aan Agathaplein

Het filiaal van de Action aan het Agathaplein zit sinds anderhalve week dicht. Dat heb je vast opgem...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Oelerweg. Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.