Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze fotozaak in centrum van Hengelo gaat sluiten

Door Majorie Nijbroek 26 juni 2020

Als je er de afgelopen dagen voorbij bent gelopen, heb je het vast al opgemerkt. Foto Center Grabosch aan de Wemenstraat gaat stoppen.

Op de ramen hangen grote posters waarop staat dat de opheffingsuitverkoop is begonnen. De fotowinkel in het centrum is nog enkele weken open. Op zaterdag 25 juli sluit Anthony Schubert de deuren voor de laatste keer.

Bekende naam

Met het sluiten van Foto Center Grabosch gaat er een bekende naam in Hengelo verdwijnen; de fotozaak bestaat al 40 jaar. Grabosch begon aan de Drienerstraat en verhuisde zo’n 17 jaar geleden naar de Wemenstraat.

Het is mooi geweest, laat Anthony weten. Hij had vanwege zijn leeftijd al eerder kunnen stoppen, maar heeft zijn werk ook de afgelopen jaren nog met veel plezier gedaan. Nu is het afscheid dan wel echt nabij. Op 25 juli is het zover. Het wordt vast een dag met gemengde gevoelens. “Maar de beslissing heb ik niet van vandaag op morgen genomen, ik heb er al een tijdje naartoe kunnen leven.”

Veel reacties

Anthony heeft al veel reacties gehad van klanten die het jammer vinden dat hij stopt. Ook op de Facebookpagina  van Foto Center Grabosch zien we tal van reacties van tientallen klanten die hem bedanken voor zijn kennis, goede adviezen en prima service.

Lees ook:

barista rik

Rik is pianostemmer én barista: ‘Uiteindelijk zou ik allebei graag fifty fifty willen doen’

Wat hebben we toch veel inwoners die een mooi verhaal te vertellen hebben. Neem Rik Zengerink. Als b...
Fashion Store

Geen verhuizing, maar sluiting: deze kledingzaak stopt ermee in Hengelo

Een minder leuk nieuwtje. Fashion store Hengelo stopt ermee. Daarmee is het (voorlopig) gedaan met d...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.