Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze elektronicazaak gaat verbouwen en opent winkel tijdelijk op een andere plek

Door Majorie Nijbroek 18 november 2020

Bij Expert L.E.C. aan de Deldenerstraat is een verbouwing aan de gang. Om te voorkomen dat je als klant last hebt van verbouwingswerkzaamheden, gaat de elektronicazaak nu voor een paar weken naar de locatie in Borne.

Zoals je misschien wel weet, is elektronicazaak L.E.C. BV sinds enkele maanden aangesloten bij Expert. De speciaalzaak op het gebied van witgoed, beeld en geluid was echter nog niet aangepast aan de formule van Expert. En dat gaat nu gebeuren.

In twee fases

“De verbouwing gaat in twee fases”, vertelt Ivo Leuveld. Hij runt de winkel met zijn broer Ruben. “Het rechtergedeelte van de winkel is bijna klaar, nu gaan we door naar de linkerkant. Ons vloeroppervlak wordt daardoor vele malen groter. De winkel krijgt een volledige nieuwe frisse moderne Expert-uitstraling.”

Want dé aanleiding voor de verbouwing is toch wel de herinrichting volgens de Expert-formule. “Onze zaak wordt ingericht zoals alle Expert-winkels eruitzien. Omdat in deze fase van de verbouwing eigenlijk de hele winkel overhoop ligt en wij onze klanten zo goed mogelijk willen helpen, is ervoor gekozen om de winkel tijdelijk even te verhuizen naar onze andere locatie in Borne. Zo heb je als klant geen last van verbouwingswerkzaamheden en kunnen we de mensen ook veilig volgens de richtlijnen van corona helpen.”

Paar weken naar Borne

Vanaf vrijdag 20 november gaat Expert L.E.C. aan de Deldenerstraat tijdelijk hun klanten bedienen vanuit hun voormalig winkelpand aan de Grotestraat 225 in Borne. Vanaf dat moment kun je daar tijdelijk terecht. Hoe lang de verbouwing gaat duren? Ivo: “We hopen op een maand, misschien dat het iets langer duurt. Wij gaan ons uiterste best doen om de winkel weer zo snel mogelijk te openen op ons vertrouwde adres.” We houden je op de hoogte!

Lees ook:

Terugblik! Deze zaken gingen open (of dicht) in Hengelo in oktober 2020

Zijn er afgelopen maand nieuwe zaken geopend in Hengelo? Zijn er bedrijven verhuisd of winkels (hela...

Schoonheidssalon verhuist naar andere plek in centrum van Hengelo

Nadia Kool zit met haar schoonheidssalon Skin Resolution aan de Brinkstraat. Dat wil zeggen nú nog. ...
Astrid Natulatte

Dankzij Hengelose Astrid haal je straks vegan koffiemelk uit de automaat

Je kent ze vast wel. De grote koffieautomaten die je in bedrijven, op kantoren en in ziekenhuizen zi...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.