By Jan Marc wordt nieuwe naam van McGregor Hengelo

Door Majorie Nijbroek 20 februari 2018

De McGregor Store aan de Nieuwstraat  krijgt een andere naam. Dat hebben we een tijdje geleden al gemeld. En het is nu bekend hoe de nieuwe naam gaat luiden. Vanaf de tweede week van maart staat er ‘By Jan Marc’ op de gevel.

Het modemerk McGregor is in september failliet gegaan. Even gingen de geruchten rond dat ook de McGregor Store in Hengelo zou sluiten. Maar niets is minder waar, maakte eigenaar Jan Marc ter Steege duidelijk in een verhaal op indebuurt Hengelo.

In het verhaal liet Jan Marc weten dat het kledingmerk McGregor wel gaat verdwijnen en dat hij om die reden ook zou gaan kiezen voor een nieuwe naam. En die is dus nu bekend, net als het nieuwe logo.

Best bijzonder, in één jaar tijd, van Mc Gregor shop naar BY JAN MARC. Wat ben ik trots op mijn team, dat zoveel werk…

Posted by McGregor Shop Hengelo BY Jan Marc on Sunday, 18 February 2018

Drukke tijden

Het zijn drukke tijden voor Jan Marc en zijn team, want er komt heel wat bij kijken nu hij niet langer als franchiser onder de vlag van de McGregor-keten werkt, maar als zelfstandige de winkel runt. Er is een nieuw kassasysteem, het klantenbestand moet worden overgezet en, heel belangrijk, Jan Marc heeft te maken met een dubbele inkoop.

Flinke klus

Omdat hij vorig jaar niet het volledige inkoopseizoen kon doen, wachtte hem nu de inkoop van zowel de voorjaars- als de najaarscollectie. Een fikse klus, omdat hij het modemerk McGregor moet vervangen door nieuwe merken. Maar dat is meer dan goed gelukt, zegt Jan Marc. “Je wilt natuurlijk hetzelfde DNA in je winkel houden en dat lukt met de nieuwe merken.”

De eerste nieuwe collecties met een prima prijs/kwaliteit-verhouding zijn al binnen en daar komen er de komende tijd nog meer bij. “We zijn echt supertrots”, zegt Jan Marc. Het restant van de McGregor-collectie kun je nu met flinke kortingen kopen.

Naam op de gevel

En met ingang van de tweede week van maart staat er By Jan Marc op de gevel By Jan Marc. Het was nog best lastig om een nieuwe naam te kiezen. Uiteindelijk is het By Jan Marc geworden. “Mensen komen toch voor de persoonlijke bediening naar de winkel, vandaar dat mijn eigen naam op de gevel komt.”

By Jan Marc Men & Womenswear kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Nieuwstraat 47A, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Bedrijvigheid