Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze lunchroom in Hengelo kun je nu ook dineren

Door Majorie Nijbroek 28 juni 2020

Je hebt misschien wel eens een lekker broodje gegeten bij Carpe Diem. En we hebben een nieuwtje over deze horecazaak aan Thiemsbrug 61. Binnenkort kun je er ook dineren: Carpe Diem gaat een volwaardige dinerkaart voeren.

Vanaf 1 juli kun je behalve lunchen ook uitgebreid dineren bij deze horecagelegenheid bij de ingang van winkelcentrum Thiemsbrug.

Goede kok

Het is een stap, zeker in deze coronatijd. “Maar ik was al veel langer van plan om dit te doen”, vertelt eigenaar Faruk Faal. Waarom het nu het juiste moment is? “We hebben eindelijk een chef-kok kunnen vinden.” Daar komt bij dat er mooie ontwikkelingen zijn op die plek. Dan moet je denken aan het nieuwe evenementenplein, het stadskantoor en het nieuwe parkeerterrein Kloosterhof dat er is gekomen.

Vanaf 1 juli kun je ook voor een lekker diner terecht bij Carpe Diem. Een mooi voorbeeld van ondernemerschap in coronatijd. Ja, ook zijn zaak heeft zware klappen gehad door de sluiting vanwege de coronamaatregelen, laat Faruk weten. “Maar deze uitbreiding zien we als een impuls om er weer bovenop te komen.”

Verrassingsdiner

Je hebt heel wat te kiezen op de nieuwe, uitgebreide dinerkaart. Extra bijzonder: je kunt ook een 6 en 8 gangen verrassingsdiner bestellen. Wat je dan krijgt? Dat is dus de verrassing, maar het is een afwisseling van warme en koude gerechten.

Vanwege deze uitbreiding met een volwaardige dinerkaart is het interieur van Carpe Diem lunch & diner wat aangepast. “We hebben het binnen wat sfeervoller aangekleed.” Binnen zijn circa 85 zitplaatsen. Ook het terras is wat aangepast. Sfeervolle verlichting, bloembakken en olijfbomen maken dat je gezellig kunt zitten op dit overdekte terras met 60 zitplaatsen.

Tekst gaat verder onder de foto

Carpe Diem

Ruimere openingstijden

Faruk verruimt ook de openingstijden. De zaak was (uitgezonderd donderdag) tot 18.00 uur open. Je kunt nu van woensdag tot en met zondag dineren bij Carpe Diem. De keuken is tot 21.00 uur open, uiteraard kun je daarna nog even natafelen.

Bekijk ook:

terras

Dit gaat er vanaf 1 juli veranderen in Hengelo

Groen licht: de coronamaatregelen worden per woensdag 1 juli verder versoepeld. Zelfs nog meer dan o...
Kloosterhof

Mysterie opgelost: daarom heeft parkeerterrein naam Kloosterhof gekregen

Je hebt vast meegekregen dat we sinds kort een nieuw parkeerterrein in de binnenstad hebben. Het hee...
omgeving stadhuis en stadskantoor

Meer groen en evenementenplein met fontein, zo gaat omgeving stadhuis er uitzien

We krijgen er weer een prachtig stukje stad bij. De omgeving rond het stadhuis en nieuwe stadskantoo...

Meer over Carpe Diem ontdekken?

Carpe Diem restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Thiemsbrug 61, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.