7 stappen: zo wordt jouw New York Pizza gemaakt

Aangeboden door Onze partners 5 april 2019

Hou jij ook zo van pizza? En helemaal als die ook nog lekker warm wordt bezorgd terwijl jij gewoon op de bank zit? Maar hoe wordt zo’n pizza eigenlijk gemaakt? En zijn alle ingrediënten eigenlijk wel vers? Wij gingen langs bij New York Pizza om te zien in welke 7 stappen jouw pizza wordt bereid.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Stap 1: het deeg

Foto: Barbara Trienen Photography

Het deeg waarmee de pizza’s van New York Pizza worden gemaakt is 100 % natuurlijk. Er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Het deeg wordt 2 keer per week vers aangeleverd. Voor de smaak gebruiken de pizzabakkers van New York Pizza rijstmeel in plaats van bloem. Het Italian deeg zorgt voor de dunnere bodems. “Het is ook écht ander deeg”, vertelt eigenaar Michael, “waardoor de bodem dunner en krokanter blijft.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza Oldenzaalsestraat. Meer over New York Pizza Oldenzaalsestraat ontdekken?

New York Pizza Oldenzaalsestraat pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 182, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's

Stap 2: toppings/sauzen

Foto: Barbara Trienen Photography

Je zult het misschien niet verwachten van zo’n grote organisatie als New York Pizza, maar de toppings worden supervers gemaakt. De bakkers kijken voor de pizza’s de oven in gaan, welke toppings op de pizza’s moeten. Voor de pizza’s wordt eigengemaakte tomatensaus uit Portugal gebruikt, ook zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. De kaas is honderd procent mozzarella en er wordt geen varkensvlees gebruikt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza Industriestraat. Meer over New York Pizza Industriestraat ontdekken?

New York Pizza Industriestraat pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Industriestraat 31, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's

Stap 3: In de oven

Foto: Barbara Trienen Photography

De pizza’s gaan als ze klaar zijn in de lopende band oven: 4 minuten op 268 graden. De ijzers waar de pizza’s op liggen maken een draaiende beweging waardoor de pizza heel langzaam naar de andere kant van de oven wordt toegebracht. Zo branden ze niet aan en worden ze wel goed heet!

Stap 4: snijden en extra toppings

De pizza’s worden voorgesneden, waardoor je gelijk kan eten nadat ze bezorgd worden. “Op bijna alle pizza’s wordt knoflookolie toegevoegd, dat hebben alleen wij”, vertelt Michael. Rucola en ijsbergsla worden apart verpakt, zodat het koel en lekker fris blijft.

Stap 5: inpakken

Foto: Barbara Trienen Photography

De pizza’s worden in een doos verpakt en gaan dan in de tassen. De bezorgers kunnen op een speciale routekaart zien waar ze naar toe moeten. De klant kan online zien of de pizza in de oven zit of dat de bezorger onderweg is.

Stap 6: bezorging

Jouw pizza moet natuurlijk wel lekker warm zijn als deze bij jou thuis wordt bezorgd. Daarom hebben ze bij New York Pizza speciale voorverwarmde tassen die de bezorgers meenemen op de fiets of op de scooter. Zo is je pizza gegarandeerd nog warm bij aankomst! De pizza’s worden sinds kort ook bezorgd op de elektrische scooter.

Stap 7: lekker eten

Foto: Barbara Trienen Photography

Je pizza is bezorgd en voorgesneden. En hoe fijn, je kunt tot en met 14 april nog gebruik maken van een stapelkorting: 1 pizza, 10 procent korting (couponnummer 373), 2 pizza’s 20 procent korting (couponnummer 374) en 3 pizza’s 30 procent korting (couponnummer 375). Alleen geldig bij online bestellingen. Loopt het water je al in de mond? Eet smakelijk!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.