Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x tips voor de complete badkamer van nu!

Aangeboden door Aart van de Pol badkamers, keukens en vloeren 16 oktober 2019

Is je badkamer toe aan een nieuwe look? Met deze drie tips verander je jouw badkamer in de badkamer van nu. Met de nieuwste designs, gedurfde kleuren en een slim ontwerp. Jouw badkamer van nu, begint bij Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

1. Opvallende designs

Kies voor opvallend design zoals de trendy Terrazzo tegels. Deze gespikkelde tegels zijn helemaal terug van weggeweest en geven aan elke badkamer een exclusieve look. Zeker wanneer je kiest voor een extra groot formaat. In combinatie met een stoer meubel met een zwart, stalen frame creëer je een eigentijdse look.

2. Gedurfde kleuren

Kleur is in de badkamer niet meer weg te denken. Kranen en douches zijn er in talloze kleuren. Van een warme goudkleur tot industrieel zwart. Met accessoires in deze kleuren geef je je badkamer snel een moderne touch. Wil je helemaal met de tijd meegaan, kies dan een wasbak in een koperkleur. Een gedurfde keuze die goed aansluit bij de industriële trend van 2019.

3. Slim ontwerp

Slimme oplossingen zorgen in de badkamer voor meer comfort. Wat dacht je van automatische verlichting? Of een douchekop met microfijne waterstralen, waar je wel urenlang onder zou willen staan? Optimale ont­spanning! Aart van de Pol maakt voor jou graag een slim, uniek ontwerp voor de badkamer van nu. Voorzien van de nieuwste, technische snufjes.

Wil je de nieuwste trends in het echt bekijken en ervaren? Kom dan naar de badkamershowroom in Bathmen of Hengelo. Ze adviseren je graag. Bovendien ontvang je gratis de inspiratiefolder ‘De badkamer van nu’. Deze staat vol met slimme adviezen, de nieuwste innovaties en trends van dit moment.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aart van de Pol badkamers, keukens en vloeren. Meer over Aart van de Pol badkamers, keukens en vloeren ontdekken?

Aart van de Pol badkamers, keukens en vloeren woonwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Wegtersweg 5-11, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.