Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vaarwel stress, hiermee kom je helemaal tot rust

Aangeboden door Skin Resolution 22 oktober 2019

Ben jij ook gehaast en vlieg je van hot naar her? Misschien is het dan wel tijd voor een stuk ontspanning ook om wat meer bij jezelf te komen. Bij Skin Resolution kun je nu terecht voor holistische massages en energetische behandelingen. Daarnaast voor onder meer Shiatsu cosmetik massages, Thaise voetmassages, Indiase hoofdmassage en Reiki behandelingen.

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Skin Resolution onderscheidt zich door medische behandelingen met energetische behandelingen te bundelen. Eigenaresse Nadia Kool van de schoonheidssalon barst van de energie. Bijna twee jaar geleden begon ze met Skin Resolution en inmiddels heeft ze alweer een grote stap gezet: ze bundelt haar beautyzone met Oosterse componenten.

Kracht

De kracht van Skin Resolution ligt bij de expertise van huidverbetering met een medische affiniteit in combinatie met een ruim aanbod aan beauty-en ontspanningsbehandelingen. “Middels mijn grote interesse in energetische behandelingen, zijn er ook mogelijkheden om je huid en lichaam in een ander perspectief te benaderen. Zo kunnen wij nog gerichter en doeltreffender resultaat behalen voor jouw specifieke wens.”

Vanuit haar innovatieve schoonheidssalon wil ze jou volledige rust kunnen aanbieden. “Maar ook ruimte in de zin van ontdekken wat bij jou past en wat jij op dat moment nodig hebt.”

Skin Resolution is op 11 november twee jaar open, daarom viert Nadia de acties vanuit de salon met de lezers van indebuurt Hengelo. Als je online een afspraak maakt en gebruik wil maken van deze actie kun je erbij vermelden: indebuurt Hengelo lezersactie.

Benieuwd naar de acties en promoties bij Skin Resolution? Speciaal voor jullie heeft Nadia twee knalacties!

Knalacties

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij altijd al eens behandelingen op zowel medisch als energetisch niveau willen uitproberen? Dan is dit je kans. Geniet van een uitgebreide gezichtsbehandeling en onderga de Image Skincare Reload-me facial om je huid klaar te maken voor de winter. Na de behandeling zul je ervaren dat je frisse nieuwe huid weer in top-conditie is en straalt. Ben jij klaar voor de ultieme glow?

Ben je toe aan een dieper moment van ontspanning? Boek een van onze massages of holistische behandelingen en verras je zelf.

Te boeken tot 2020! Ook online. Alle behandelingen vind je op de vernieuwde website!

Lees op de volgende pagina over de extra actie van Skin Resolution

Extra actie:

Al eerder hoorde je Nadia over ‘een mooie huid begint met een gezonde huid.’ Op haar vernieuwde website kun je alle in’s & out’s lezen. Image Skincare heeft in oktober de holiday sets gelanceerd. Dit zijn drie sets speciaal voor de wintermaanden met maar liefst 35% korting.

Dit is een mooie mogelijkheid om de kracht van Image Skincare te ondekken. Denk er ook zeker aan om de producten eerst te ontdekken middels de actie op de Reload-me facial met 25% korting.

  •  Renewing Ritual:
    De combinatie van hyaluronzuur, vitamine C en stamcellen pakken huidveroudering en het vochtbalans aan. Ga voor die glow! (129,-)

  • Revitalize:
    Vol met antioxidanten die de huid krachtig maken, stimuleren en voeden. Ga voor die extra boost deze winter. (99,-)

  • Beautysleep:
    Ga voor deze heerlijke set en laat je huid herstellen terwijl je slaapt. Een complete set vol ontspanningsmomenten en hydratatie. (99,-)

Vernieuwde website

“Met een website van over de 1000 kliks per maand, ben ik heel blij dat alle content en beleving nu eindelijk zichtbaar is”, vertelt Nadia enthousiast. “Veel leesplezier! Het heeft even geduurd maar we zijn knallend terug.”


Meer over Skin Resolution ontdekken?

Skin Resolution beauty en wellness

Brinkstraat 10a, Hengelo

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Nadia van Skin Resolution: ‘Een mooie huid begint met een gezonde huid’

Ze wist op school al wat ze wilde: een eigen praktijk voor huidverbetering en schoonheidsbehandeling...

Leuk volgens local Nadia: ‘The Three Musketiers, erg gezellig zitten met de beste hamburgers van Hengelo’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.