Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Hengelose zaak doe je inspiratie op tijdens mamacare avond

Door Miranda Nijland 15 oktober 2019

Als je getroffen bent door borstkanker, komt er heel veel op je af. Dan is het fijn dat mensen met je meedenken en je begrijpen. De wereld van lingerie houdt woensdag 16 oktober een speciale We Care! mamacare avond. 

Wat kun je verwachten?

“We willen een fijne, inspirerende avond organiseren waarbij je allerlei informatie kunt krijgen op gebied van borstprothesen en prothese lingerie”, vertelt Janneke Bergenhenegouwen-Pol van De wereld van lingerie. “Je kunt je vragen stellen en informeren wat voor jou zoal mogelijk is.”

Prothesedraagster

De Mamacare avond is dus speciaal voor dames die getroffen zijn door borstkanker. Kom langs, samen met een vriendin, buurvrouw, lotgenote. “We hebben een hele lieve, prachtige vrouw die model wil zijn zodat we de nieuwe collectie kunnen showen. Zij is zelf prothesedraagster, dus je kunt echt mooi zien hoe een en ander op het lichaam staat. Ook kun je je laten informeren en inspireren onder het genot van een hapje en drankje.”

Wat is er nog meer?

  • Suzanne van Proud Breast geeft informatie over Qups: een nieuwe comfortabele opvulling van je BH om zorgeloos symmetrisch door het leven te gaan. Haar missie is om wereldwijd vrouwen met één of geen borst te verbinden en inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn.
  • Marlies Laan van Fysiotherapie Kompas is oedeem- en oncologiefysiotherapeut, zij kan je alles vertellen over de verschillende behandelingen die zij geven.
  • Wendy van het merk Amoena laat je de nieuwste trends zien voor dit seizoen en kan je alles vertellen over hun borstprothesen
  • Debby van de Nije Stichting is er ook. De Nije stichting is een centrum voor (na) zorg en ondersteuning. Uiteraard is de inloopfunctie nog steeds aanwezig om het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te houden. Alles is erop gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen. Je bent welkom om te praten, maar ook voor een luisterend oor, een arm om je schouder, voorlichting, lotgenotencontact, therapie of een moment van rust en bezinning. Maar als je even niet bezig wil zijn met de ziekte en je zinnen wilt verzetten, kan dat tijdens verschillende sportieve of creatieve activiteiten.

Dus je leest het: genoeg inspiratie tijdens deze avond.

Lees ook:

Janneke is Mammacare adviseur: ‘Het mooiste vind ik dat vrouwen hun zelfvertrouwen hervinden’

Als klein meisje hielp ze al mee in de korsetten- en textielwinkel van haar oma (en later van haar m...

Meer over De wereld van lingerie ontdekken?

De wereld van lingerie speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:00

Sloetsweg 106 , Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.