Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezond afvallen doe je hier

Aangeboden door Easyslim.nu Hengelo 11 september 2019

Veel mensen willen afslanken, maar vaak valt dat niet mee in het drukke leven van alle dag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s, sociale verplichtingen, bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu

Zó werkt het

Mensen die af willen vallen en spieren willen kweken worden bij Easyslim.nu op de behandeltafel aan een geavanceerd apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die – na een paar keer – ook je vetten gaan ‘verbranden’. Klanten kunnen met deze methode heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken.

Sneller dan de sportschool

Tijdens een behandeling met Easyslim.nu is er sprake van tot wel 94 procent spierbelasting, terwijl dit in de sportschool vaak maar 28 procent is. Dit wil zeggen dat de opbouw van je spieren dus veel sneller gaat met behulp van het apparaat! Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Als klant krijg je een op maat gemaakt programma om je persoonlijke doel te halen.

Het is natuurlijk ideaal dat je voor zo’n behandeling helemaal niet ver weg hoeft, maar gewoon in de auto of op de fiets kunst stappen naar Hengelo. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Eigenaresse Suzan staat in haar praktijk klaar om samen met jou te kijken of de behandelingen van Easyslim.nu bij jou passen, en je te helpen bij deze mooie stap! En het wordt nog leuker, want je betaalt nu voor een proefbehandeling maar 49 euro in plaats van 89 euro.

Jíj bepaalt

Suzan vertelt: “Het mooiste is dat je mensen echt helpt. Ik vind het mooi om te zien dat iemand blij de deur uitgaat en graag weer terugkomt. Er zijn mensen die maar niet van dat laatste beetje buikvet afkomen, maar ook mensen die meer dan 20 kilo willen afvallen. Bij Easyslim.nu bepaal je zélf hoe ver je wil gaan. Ik bespreek altijd samen met de mensen waarom ze willen afvallen, wat hun doelen zijn en ik geef ook eerlijk advies.”

Ben je benieuwd naar de methode en de geboekte resultaten? Neem contact op met Easyslim.nu hengelo om een intake en proefbehandeling te plannen. Easyslim.nu Hengelo is te vinden aan de Hamerstraat 10.

Voor meer informatie zie de website: www.easyslim.nu, mail naar [email protected] of bel naar 06-16545335


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Hengelo. Meer over Easyslim.nu Hengelo ontdekken?

Easyslim.nu Hengelo beauty en wellness

Hamerstraat 10, Hengelo

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Liggend afslanken en tegelijk spieren opbouwen? Het kan bij Easyslim.nu

Je kent het vast: in 2019 ga ik écht meer sporten en gewicht verliezen. Maar hoe geweldig zou het zi...

Afvallen zonder sporten; Suzan van Easyslim.nu laat je zien hoe

Plaatselijk afslanken én spieren opbouwen zonder keihard te trainen. Dankzij Easyslim.nu kan dat. Bi...

adv.