Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen?! We geven een streetfoodarrangement weg bij Triple B

Door Majorie Nijbroek 2 december 2019

Mensen opgelet. We komen weer met een fijne winactie. Wat je dit keer kunt winnen? Een streetfoodarrangement bij Triple B! Lees vooral even verder als je wilt weten hoe je kans maakt.

Het restaurant heeft een paar maanden dicht gezeten, maar draait vanaf 1 juli weer volop. En het gaat goed, laten Jurgen Wijma en Peter Bruiss weten. Zij zijn de nieuwe uitbaters van de horecagelegenheid aan de Telgen. “De mensen weten ons goed te vinden en we krijgen veel goede reacties.”

Wereldse gerechten

En de mannen komen met iets nieuws: streetfoodgerechten. Taco’s, wraps of spring rolls; overal ter wereld kun je op straat gerechten kopen. Bij Triple B kun je deze wereldse lekkernijen nu ook eten, maar dan in de comfortabele setting van het restaurant. Je kunt het vergelijken met tapas, alleen zijn de gerechtjes net iets groter en eet je hapjes van all over the world.

In de loop van deze week is de nieuwe kaart met daarop 40 streetfoodgerechten klaar. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je voor €22,50 p.p. 2,5 uur lang onbeperkt streetfoodgerechten (koud en warm) eten. Per gang kies je zelf welke twee gerechten je bestelt. In het weekend werkt het iets anders; dan betaal je €27,50 p.p. en krijg je zeven gangen.

Ben je fan van de bekende hamburgers van Triple B? Die blijven ook gewoon op de kaart staan.

Winnen!

Zoals gezegd: wij mogen een streetfoodarrangement (voor twee personen) weggeven. De winnaar mag op een dinsdag, woensdag of donderdag gezellig met iemand anders gaan genieten van lekkere streetfoodgerechten.

Zo maak je kans

Meedoen is simpel. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van indebuurt Hengelo. Ontvang je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december. Op maandag 16 december krijgt de winnaar een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Triple B ontdekken?

Triple B restaurants en horeca

Geopend09:00 - 22:00

Telgen 8, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.