Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op high wine bij De Blauwe Engel

Door Majorie Nijbroek 4 november 2019

Ben jij toe aan een avondje gezelligheid met vrienden? Let dan even op: we geven twee keer een high wine bij De Blauwe Engel weg! Lees snel hoe je kans maakt.

Wij houden ervan om in het weekend (of doordeweeks, ook geen probleem) lekker een drankje te doen. Laat zo’n high wine daar nou dé perfecte gelegenheid voor zijn: gezellig wijntjes drinken met je vriend, vriendin, zus of buurvrouw inclusief goede hapjes – gezellig avondje gegarandeerd.

Drankjes en hapjes

Hoe fijn, wij geven in samenwerking met De Blauwe Engel twee high wine-arrangementen weg. Dit arrangement bestaat uit drie verschillende wijnen en deze wijntjes worden uiteraard begeleid met wat lekkere hapjes. Denk aan een stokbroodje gerookte zalm, champignons in bierbeslag, olijven en gemarineerde gamba’s.

Hartstikke gezellig voor op de zaterdagavond. Ga je liever op een andere dag voor dit lekkers naar De Blauwe Engel? Ook dat kan. En wij geven niet één, maar twee van deze lekkere arrangementen voor 2 personen weg aan onze lezers.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van je eigen indebuurt-stad en je maakt automatisch kans op de high wine. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 17 november 2019. Op maandag 18 november krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Eetcafé De Blauwe Engel ontdekken?

Eetcafé De Blauwe Engel restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Eetcafé De Blauwe Engel, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Winacties

adv.