Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder! Zo maak je kans op een streetfoodarrangement bij Triple B

Door Majorie Nijbroek 10 december 2019

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je blijft dan op de hoogte van alle leuke nieuwtjes uit Hengelo én.. je maakt dan ook kans om een streetfoodarrangement bij Triple B te winnen!

Het restaurant aan de Telgen is vanaf 1 juli weer geopend.

Wereldse gerechten

De bekende hamburgers van Triple B zie je nog gewoon op de kaart staan. Maar Jurgen Wijma en Peter Bruiss, de uitbaters, komen ook met iets nieuws: streetfoodgerechten. Taco’s, wraps of spring rolls; overal ter wereld kun je op straat gerechten kopen. Bij Triple B kun je deze wereldse lekkernijen nu ook eten, maar dan in de comfortabele setting van het restaurant.

Van all over the world

Je kunt het vergelijken met tapas, alleen zijn de gerechtjes net iets groter en eet je hapjes van all over the world.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je voor €22,50 p.p. 2,5 uur lang onbeperkt streetfoodgerechten (koud en warm) eten. Per gang kies je zelf welke twee gerechten je bestelt. In het weekend werkt het iets anders; dan betaal je €27,50 p.p. en krijg je zeven gangen.

Zoals gezegd: wij mogen een streetfoodarrangement (voor twee personen) weggeven. De winnaar mag op een dinsdag, woensdag of donderdag gezellig met iemand anders gaan genieten van lekkere streetfoodgerechten.

Zo doe je mee

Het enige dat je hoeft te doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van indebuurt Hengelo. Ontvang je deze al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december. Op maandag 16 december doen we de winnaar/winnares een berichtje!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Meer over

Winacties

adv.