Welk van deze vijf goede doelen gun jij een jaar lang financiële steun?

Door Majorie Nijbroek 23 november 2017

Vijf goede doelen uit onze stad maken kans op een jaar lang financiële steun van Specsavers. En natuurlijk willen deze vijf geselecteerde doelen maar wát graag winnen. Wie gun jij deze financiële ondersteuning het meest? Vanaf vandaag kun je jouw stem uitbrengen via de stembutton op deze site. Wij stellen de kanshebbers kort aan je voor. De vijf doelen hebben een week de tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen! Het winkelteam kiest de winnaar uit de top 3.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stichting Het Geerdink

De eerste kanshebber is  Stichting Het Geerdink. Deze stichting maakt betaalbare ponyrijlessen mogelijk, zodat kinderen uit een gezin waar minder geld  is, ook kunnen genieten van al het leuks dat ponyrijden te bieden heeft. Vrijwilligers verzorgen de lessen.

Het Geerdink
foto: Stichting Het Geerdink

Scoutinggroep Bataven Ludger

De scouts van Bataven Ludger willen dolgraag een nieuwe kampvuurkuil. De oude is echt aan vervanging toe. Zo zijn de bielzen die worden gebruikt als bankjes compleet verrot. De scouts kunnen zoveel leuke en leerzame dingen doen in de kampvuurkuil.Koken op houtvuur bijvoorbeeld, maar ook broodjes bakken of samen zitten rond een gezellig kampvuur. De scoutinggroep heeft geen geld om de kampvuurkuil te vernieuwen.

kampvuurkuil
foto: Scouting Bataven Ludger

Stichting De Kapberg

Ruiters die door een lichamelijke, geestelijke en/of zintuiglijke beperking, speciale begeleiding nodig hebben, kunnen rijden bij De Kapberg. Het plezier staat daarbij voorop, daarnaast is de vertrouwensband tussen ruiter en begeleider goed voor de verdere ontwikkeling van de ruiter. En ook goed om te weten: de lichaamswarmte van een paard heeft een positieve invloed op verkrampte spieren en geeft ontspanning.

De Kapberg
foto: Stichting De Kapberg

De Nije Stichting

Het Nije huis  aan de Beursstraat is een centrum voor (na)zorg en ondersteuning voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten. Alles is erop gericht om mensen verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen. Je kunt er terecht om een praatje te maken, voor een luisterend oor, een arm om de schouder, maar ook voor lotgenotencontact, creatieve activiteiten, therapie of een moment van rust en bezinning.

nije huis
foto: de Nije Stichting

Stichting Sportbevordering Hof van Twente

Deze stichting geeft les in diverse sportactiviteiten zoals Kids Streetdefense, kickboksen en Mixed Martial Arts. De lessen zijn onder andere voor kinderen die problemen hebben. Ze hebben faalangst, overgewicht, een concentratie- of ontwikkelingsstoornissen of worden gepest.

foto: Stichting Sportbevordering Hof van Twente

Specsavers opticiens

nu gesloten09:00 - 18:00

Nieuwstraat 6, Hengelo

Bekijk meer:opticiens
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Acties